Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Evde parfüm yapımı

@HASAN KURU

şimlik aramayı bıraktım kardeş idare ediyoruz otobüsler alıyor şimdilik : )

Scudo
@gokhan erdogan

Alıyorsa sorun değil ;)

Konuyu baya bi iyi hortlatiyorum kusura bakman. Bir düşünce ile yola ciktim.

Elimdeki malzemeler tarif oneri bekliyorum bilgide lazim :)

Gül
Elma
Portakal
Sedir
Bergamut
Yasemin
Adacayi
Biberiye
Nane
Limon
ardic
Zencefil
Vanilya
Kisnis
Sandalya
Misk

Gliserin
Etil alkolsaf su

Peru'da yıllar önce bir dağ köyünde, kaçak parfüm imalathanesi yakalanmıştı. Dünya çapında haber olmuştu olay.
Her tür ünlü parfümü üreten korsanlar (aklımda şanel no5 kalmış mesela), aslına çok yakın koku ve kat kat daha uzun süre dayanıklılık sundukları için müthiş rağbet görüyorlarmış o zamanlar.
Parfüm üreticileri de baskında adamlarını göndermişti, neymiş bu işin sırrı görelim diye. Ve gizli formülü keşfetmişler.
Adamlar ana madde olarak keçi idrarı kullanıyormuş ??

Edit: kanal numarası :)

Son düzenleme:
@Özcan.
@ippon
@Murat B.

Bizde karistirriz hocam sknti yok insan idrari keci kopek deneriz ??

Velakin ilk paylastigim malzemeler ile bir karisim onerebilirmisiniz.. ve bu alkol ML olarak nasil eklemeliyiz ?

starbucks kahvelerindede maymun ne fil dışkısı bulunuyor demekki normal birşey

• Beğen
Tepkiler: bayramavci
Evde parfüm yapımına yeni merak sarmış biriyim. Bir çok makale ve yayın okudum. Kafam biraz karıştı. Bir internet sitesinde aynen şu ibareyi gördüm, aynen paylaşıyorum;
Evde parfüm yapımı, parfüm esansı ile alkol yada, alkolsüz parfüm yapımında kullanılan mono propilen glikol ile karıştırılmasıyla mümkündür. Yapacağınız karışıma efektör, emülgatör, fiksatör veya parfüm yapımında kullanılan farklı bir bileşen eklenmesine gerek yoktur. Demlenme süresi yoktur, karışım tamamlandığı andan itibaren kullanılabilir." Bu kadar basit olması mümkün mü?

• Beğen
Tepkiler: ByHan
Evde parfüm yapımına yeni merak sarmış biriyim. Bir çok makale ve yayın okudum. Kafam biraz karıştı. Bir internet sitesinde aynen şu ibareyi gördüm, aynen paylaşıyorum;
Evde parfüm yapımı, parfüm esansı ile alkol yada, alkolsüz parfüm yapımında kullanılan mono propilen glikol ile karıştırılmasıyla mümkündür. Yapacağınız karışıma efektör, emülgatör, fiksatör veya parfüm yapımında kullanılan farklı bir bileşen eklenmesine gerek yoktur. Demlenme süresi yoktur, karışım tamamlandığı andan itibaren kullanılabilir." Bu kadar basit olması mümkün mü?

(link)

bu konu ile alakalı bu kişiyi ve profilindeki topluluğu takip etmenizi öneririm. İşin püf noktası esans kalitesi ve alkolün saflığı. Bir de saf su kullanmak gerekiyor. Başka birşeye gerek yoktur. Düşük miktarda kaliteli esans satan bulmak imkansız iken bu adamın çabaları ile bir esansçı ikna edildi ve kaliteli esansları evde parfüm yapımına uygun satışa çıkarttı.

• Beğen
Tepkiler: lrfan
sanırım bu parfüm yapmak değil de parfüm şişelemek oluyor.

Eminönü'nde Yıldız Esans Deposundan alıyorum, 5 dk içinde hazır ediyorlar istenen markanın parfümünü. Belki esans da satarlar. Markalı hali çok pahalı olan Aventus Creed alıyorum, gayet memnunum

Vedat Ozan diye birinin parfümler ilgili toplamda 3 ciltlik bir kitabı var. O kitabı okuyup heveslenmiştim ben de, okumanızı tavsiye ederim kaliteli kitaptı

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Geri