gokhan erdogan
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.176
Evde parfüm yapımına yeni merak sarmış biriyim. Bir çok makale ve yayın okudum. Kafam biraz karıştı. Bir internet sitesinde aynen şu ibareyi gördüm, aynen paylaşıyorum;
Evde parfüm yapımı, parfüm esansı ile alkol yada, alkolsüz parfüm yapımında kullanılan mono propilen glikol ile karıştırılmasıyla mümkündür. Yapacağınız karışıma efektör, emülgatör, fiksatör veya parfüm yapımında kullanılan farklı bir bileşen eklenmesine gerek yoktur. Demlenme süresi yoktur, karışım tamamlandığı andan itibaren kullanılabilir." Bu kadar basit olması mümkün mü?
Vedat Ozan diye birinin parfümler ilgili toplamda 3 ciltlik bir kitabı var. O kitabı okuyup heveslenmiştim ben de, okumanızı tavsiye ederim kaliteli kitaptıEvde parfüm yapımına yeni merak sarmış biriyim. Bir çok makale ve yayın okudum. Kafam biraz karıştı. Bir internet sitesinde aynen şu ibareyi gördüm, aynen paylaşıyorum;
Evde parfüm yapımı, parfüm esansı ile alkol yada, alkolsüz parfüm yapımında kullanılan mono propilen glikol ile karıştırılmasıyla mümkündür. Yapacağınız karışıma efektör, emülgatör, fiksatör veya parfüm yapımında kullanılan farklı bir bileşen eklenmesine gerek yoktur. Demlenme süresi yoktur, karışım tamamlandığı andan itibaren kullanılabilir." Bu kadar basit olması mümkün mü?