Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Evde ve ofiste bisiklet fotoğrafları

Scudo
@trainspotting35

fotoğraflarda oyuncaklar da mevcut. sanırım çocukla birlikte kullanılıyor oda. bence o da bir başarı bizim gibi evli erkekler için. :)

• Beğen
Tepkiler: dincer_colak
@Engin er. Yok Engin bey benim ufaklığın odası ayrı o atta şimdilik onun bisikleti. Bu yaz inşallah onu da iki tekerli yapacağız.

• Beğen
Tepkiler: Engin er.
En sağdaki ayaklı şey de benim oyuncağım Xbox bateri

@Candan Biberci

İşte bunun adına frenkler yaratıcılık diyorlar.

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Özellikle kanepenin arkasına takılan tasarımı çok beğendim :)
Birde ranzanın altındaki boş yer çok mantıklı ama nerede bizim odada boş yer :(

@Candan Biberci
Çok güzel olmuş :harika:

• Beğen
@Tamer Çetiner Evet Colnago ve Pinarellonun başımın üstünde yeri var ama jant seti aydınlatma yerine bisikletin kendisi olsa fena olmazdı:)
@Burcuu Aydınlatma üzerine tasarımlarım var fakat bu İrlandalı bir arkadaşa ait.5000 tl lik jant setini tavan aydınlatması yapmaya kıyamazdım sanırım:)

• Beğen
Tepkiler: Tamer Çetiner
[QUOTE="Candan Biberci Aydınlatma üzerine tasarımlarım var fakat bu İrlandalı bir arkadaşa ait.5000 tl lik jant setini tavan aydınlatması yapmaya kıyamazdım sanırım:)
Ben sizin sanmıştım ^^ 5000 tl mi !! Haklısınız :D

• Beğen
@Burcuu Onlar artık olayı aşmışlar:)Aynakol maşa vs.. ne buluyorlarsa tasarım malzemesi olarak kullanıyorlar.Talep çok ve bu işten iyi para kazanıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Burcuu
MALATYA'DAN SELAMLAR
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtf1/v/t35.0-12/12695390_810522385736942_424072694_o.jpg?oh=e1cf61aae1c0bc20c2e789ecae6c79dc&oe=56BE4043&__gda__=1455313374_8702f037565c0e6067a63bdff1a22e1a

Geri