Scudo Sports

Evlenmeli mi evlenmemeli mi?

ee5f1383-1d66-4501-883f-84de60a964f1.jpg

Scudo
@ahlaksız
Demek bizimkiler ondan demiş; “sevdiğuni alamayısun,aldığuni sevecesun” diye.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Hep @Kudret Kurtcebe den bilge adam olarak söz ederim. Sizin görmekte zorlandığınızı adam yıllar öncesinden gördü ve müzmin bekarlığa karar verdi. Bari şimdi kıymetini bilinde biraz feyz alın zati alisinden.

• Beğen
Tepkiler: A.l.t...
@mehmetsunu

biliyorsun balonum şişmiyor çünki dev aynasından kendimi görür isem aynam kırılır ,nostaljiyide sevmem, ben gençliğimde böyle idim şöyle idim bunlar yaşlılık belirtisi ,günümüz gençliğine asla tepeden bakmam, benim yaşıtlarım hata yapıyor senin zamanın bitti derler adama,,ama şu varki bu günün neslinin en büyük sorunu istediği bir işte çalışmamaları,genç ideal doludur,üniversiteye niçin gider istediği mesleğine kavuşmak için ,amaç olmaz ise üniversite ne işe yarar ,diploma alır bir bakarki hikaye ,istediği branşta yatırım sahaları yoktur ,al sana birinci mutsuzluk,ikinci mutsuzluk evlilik ile gelir,seçtiği eşte üniversite mezunu olsun oda istediğini başaramamıştır,bu ülkede ne kadar genç istediği branşta üretken olmuş ve de mutlu olmuştur zati bu insanların evlilikleride başarılı olur,çünki mutlu oldukları bir işte karı koca çalışıyorlar,asla ev hanımlığını kabul etmem ,evde oturan kadın paslanır, kafa şişirir,ev kadınlığı asla meslek değildir ,kadın çalışacak üretecek sadece çocuk değil,,,

@mehmetsunu

haberleri izliyorum aile dramları ,ekonomik çöküntü içinde bulunan ailelerde dram var,eşini bıçaklayanlar,çocuk senindi benimdi kavgaları ,toplum manevi yönden çökmüş durumda, neden çünki evlilik eşittir ekonomi,ama diyeceksinki sen norveçe gittin mutlu toplumu gördün,hemde türkiyeden çok zengin,o görüntü sahte bir görüntü idi ,neden intihar ediyordu hali vakti yerinde olan insanlar bu soruyu bir soralım kendimize ,neden gençler orada uyuşturucu müptelası
maneviyat sıfırda ondan içten çürümüşlük, yaşama bakışları sadece meta olur ise olacağı budur ,yaşam sadece tüketmek almak almak üzerine kurulmamalı, insan yaşadığı müddetçe maddesel olanın kul kölesi olmamalı, bunların hepsi boş işler, bir cep telefonu 5000 lira, ne olacak eskimiyecekmi,değeri kalmayacak ,ama insan onu bir elde edince ne kadar mutlu değilmi ,yeni aldığın bir şeyin başına bir şey gelse o gün uyuyamazsın,benim bisiklet 4500 lira idi ,şimdi çizik içinde, olacak yahu,
bunları kafaya takmamak lazım ,yani malın gözü olanlar bence yanlış düşünüyorlar, hiç bir şeye sahiplenmeden yaşamını noktalayacaksın seni kurtlar yiyecek geriye posan kalacak ,kafatasın ve de kemiklerin ruhun yaşayacak, ha ,hala öte dünyada mallarım diye inleyen zavallı ruhların seslerini duyacaksın öldüğünde, sakın onlara kanma bence gül geç
bir üste çıkarsın, unutma dediklerimi her şey ama her şey yok olmaya mahkumdur
bu dünyada bile çevrende malın gözü olanlar vardır, işte onların ruhları aynen azap çekecektir,,

@Harun.
Onlar da erkeklere güvenmiyor:islik: Demek ki her şey karşılıklı:D:kedicik:

@soner kalaycıoğlu bu kadar mı özlü fıkra olur. yalnız ortam dakilerin tepkisi daha komikti

10 yıllık evliyim. Gercekten zor bir soru. Maddiyat iyiyse evlilik kolay ama değilse stresi çok olur.

10 yıllık evliyim. Gercekten zor bir soru. Maddiyat iyiyse evlilik kolay ama değilse stresi çok olur.

18 yıllık evliyim kızım lise son oğlan 6.sınıf

maddiyat konusunda : bir akrabamızın kızı çok çok zengindi hiç bir maddi sıkıntısı yoktu evler,apartmanlar,yazlıklar ve işyerleri vs eşinden ayrıldılar

sevgi konusunda : sanırım 10 tane yakın tanıdıklarımdan severek evlenenler vardı hepsi ayrıldılar

@Cuneyt Erkman
Ekşisözlük zırvası. Vazgeçmek kolaylaştı artık. Bireysel özgürlük ön planda. Bir de, daha iyisi vardır illa ki yaklaşımı hakim. İnsanlar arayışlarını hiç bir zaman bırakmıyorlar, bu ise ne istediğini bilmemekten kaynaklanıyor. Sorduğunuz zaman klişeler sıralanıyor ama kişilerin kafasında kendilerine bile itiraf edemedikleri, ya da bilinçaltında yerleşmiş prototipler var. Velhasılı, evlilik şirket gibi kuruluyor, ortaklar birbirini kuyusunu kazıyorsa yazık oluyor. Hayatın kısa olduğunun ayırdına varması insanın 40 yaşını bulmasına kadar varıyor. Tabii ömrü o kadar vefa ederse.

@BF Okuru
O zaman görücü usulüne devam mı??? :kötü::)

Elin yuzun duzgun, isin gucun yerinde dil bilen biriysen yabanci bi kadinla evlenir huzura erersin. Ya da her gun Seda Sayan izleyip dedikodu yapan, kafasi fitne fucurdan, erkegi nasil yolarim diye dusunmekten baska bi seye calismayan yerli ve milli bi kadinla evlenip kabir azabi yasarsin.

@hgercek
Bir insanla evlenmek için önce tanımak gerekir. Senin çevrendeki kadın, tanıştığın kadın böyle biriyse zaten sen de bu ayardasın demektir. Ben böyle düşünüyorum.

Sen öznesi size yönelik değil, yanlış anlaşılmasın.

Evlenmeli veya evlenmemeliden ziyade senin için doğru kişi mi esas önemli olan o. Buna kanaat getirebiliyorsan,aranızda güçlü bir sevgi bağı varsa,ekonominizde el veriyorsa evlenmelisin tabi.

Merhaba İyi huylu güzel kısmetiniz varsa evlenin ertelemeyin. Benim gibi her gittiğiniz yerde tohum saçmayın efendim sonunuz benim gibi olur ...

Geri