Scudo Sports

Evlenmeli mi evlenmemeli mi?

Scudo
@Kudret Kurtcebe maddi durumdan dolayı evlenen sayısı az borca giren kişiler mutsuz yaşıyor kavga gürültü ikisini çok seven çift bile boşanıyor bunun nedeni maddi durumdur

@ippon aynen..güzel yanları oldugu kadar dertleride çokk.. evlendim dert sahibiyim..

@ippon benim ki bazı zıt atasözleri ve deyimleri hatırlatmak amaciylaydi . Yoksa kişiye şartlara göre değişir. Şehirde ısınmak yada serinlemek parayla iken , kırsalda bir soba yada ağaç gölgesinin yeterli olması gibi.

@ippon
Yok yav o dedigin eskiden beri öyle

@Engin Vural insanoğlu, belirleyemediğim bir zaman dilimin de (o olgunluga ne zaman ulaşırız bilmiyorum) bu konunun tartışılmasının bile aşırı absürt, akla aykırı olduğunu anlayacak, en azından umuyorum.

Eşinizin özelliklerini iyi bilin.:okyrm:Eşinizin sprint özellikleri yani patlayıcı gücü sizden yüksek ise sakın ha öne geçip ona domestiklik yapmayın.:tskler:Finişe geldiğinizde patlayıcı özellikleri ile size tozunu yutturabilir.Böyle bir durumda yapmanız gereken kaçak dövüşüp eşinizin hava koridorunda gidip enerji tasarrufu yapıp finişe gelmeden devamlı onu yormaktır.:krnz:Yor ki sprintte gücü kalmasın.Hiç kimse Peter Sagan'ın veya Anna van der Breggen'in önünde çalışmaz.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Eşinizin kaçış yapacağını anladığınızda ailenizle ve çocuklarınızla koordineli şekilde çalışıp tempo yükselterek kaçmasını zorlaştırın.Tony Martin veya Annemiek van Vlutten tarzı zamana karşıcı rouleur bir eşiniz varsa işiniz zor:krktm: Kaçarsa yakalamayabilirsiniz.

@hamlet2006

Hehehehe yurdumun saf erkeklerinden biri...
Hocam yukarıda tarif ettiğiniz eş bisiklette değil arabada bağıran olarak betimlemeli . Hemi de fransizindan.. :):):)_68784554_148048581.jpg

@Çağdaş78
Açıklayıcı betimleme mi; İzlenimsel(Sanatsal) betimleme mi?:okyrm:

@Çağdaş78 Peyami Safa'nın ''Matmazel Noraliya'nın Koltuğu'' adında bir eserini okuyorum .Rüyamda bile ''Betimleme'' görüyorum,okuyorum.:eek:
Bana betimleme deme:tskler::D

Ne Arabın adeti ne de sözde Avrupa medeniliğiyle değil Türk kadınına da erkeğine de devlet yönettiren, karşılıklı saygının en üst seviyede olduğu Türk Töresi uygulanabilse durumlar çok farklı olurdu.

Türk toplumu ne zamanki arapçılığın ve kapitalizmin kucağına düştü işte o zaman sorunlar baş gösterdi. Hiçbir inanç ve sistem Türk Töresinin topluma kazandırdıklarını kazandıramaz. Başbuğ Atatürk medeni kanunu her ne kadar Avrupa'dan almış gibi görünse de her zaman bahsettiği gibi Ön Türklerin töresini de esas almıştır. "Türk kadını" tabiri unutulmuş arapçılık ve avrupa özentisine saplanışmış durumdayken Türklüğü esas alan Atatürk kadına eşitliği vermiş ama aile içinde iktisatlı olunmasını öğütlemiştir.

Tüketimci zihniyet, arapçılık cehaleti ve eşitlik kurallarının aşırı suistimali malesef aile müessesesini uzun ömürlü kılmıyor..

Özüne dön Türk..

@Engin Vural hocam çok radikal bir söylem.

@Alp Tigin Tengrikut kurtuluş savaşında bir kara fatmanın (cennet mekanı olsun) yaptıklarını öğrenince insanın gönlü saygı ile doluyor. Erkek ile kadını ne zaman birbirinden uzaklaştırıyorsunuz o zaman sorunlar baş gösteriyor.

Sosyal medya, tv dizileri genç ve erişkin her kesimi olumsuz etkiliyor. Kaliteli yaşamın dışında beklentiler bu etkileşim sonucunda fazlalaşıyor. Kişi kendince sorgulamaya başlıyor ama sağlıklı bir şekilde değil..Lüks yaşamlar özendiriliyor ve insanlar abartılı beklentiler içerisine giriyor.

Geri