Hocam kusura bakmayın ama bu bisiklete yaptığınız 1 kuruş modifiyeyi denize atıp denizden trek madone çıkmasını dilemeniz bence daha mantıklı olur. Eski çalınan bisikletim buydu. SALCANO XRS 300 !! 1. Dünyadaki en ağır yol bisikleti(14 kilo)(yol bisikleti demeye şahitlik ister çelik yığını) 2. Boynunuzu ağrıtacak şekilde dizayn edilmiş orantısız kadro yapısı 3. En dandik malzeme kalitesi,sele borusu çöp,jantlar çöp,lastikler çöp, orta göbek BERBAT( bilyalıdır. bisikletçi rulmanlıya geçerken sıkışan göbeği çıkarmak için presledi ve kadronun birazını kırarak çıkarmak zorunda kaldı) Gidon çöp, kablolar çöp . Tamamen alınması pişmanlık olan fakat o fiyata alınabilecek en iyi bisiklettir. 500 tlye dağ alacağıma kesinlikle bı bisikleti alırdımki almıştım. Verdiği hazzı o paraya kesinlikle hiç bir bisiklet vermez. Lakin çöp bisiklet . Kusura bakmayın ama aylardır birinin salcano xrs 300 ü sormasını ve bunları yazmayı planlıyordum size patladım. Lütfen sizden rica ediyorum uğraşmanız güzel ama bence satın kurtulun ve kendinize güzel bir bisiklet alın! ( Kadrosu ,maşası çelik olmayan)