sağol amaçok ucuz be abi adam emek harcıyo ona değer bile biçemeyiz ama malzemesi şusu busu daha pahaı oluyorlarfı ya
neyse şu anki 4400e yapmam ama bi kaç sene sonra yeni bir bir bisiklet ya da kadro alırsam hayalim zaten o artık izmre pedallarız airbrush için
bilgisayara yapamadık zaten, ileride lapyop alıram da yaptıracağım ilk iş airbrush olacak
ewet fiyatları biraz ucuz ama işinin ehli biri oldugundan iyi sonuçlar çıkıyo ortaya görüldügü gibi
bu arada artık izmire gelmenize gerek kalmadı airbrush için çünkü istanbula taşındı artık orda yapacak bende yakında bi kadro daha yaptıracam istanbula gitcek kadro bu arada bu işi yapan bir bayan haberiniz olsun
Bende motosikletime yaptırmak istiyordum bu airbrush olayını. Bisiklette de gördüğüm iyi oldu. Artık bisikletimede yaptırırım. Nasıl ve nerede yaptırdın? süper başarılı olmuş. :46:
Hakikaten etkilenmemek elde değil, Bisiklet kaliteli, bir de çarşı modifiyesini yiyince tam bir holigan olmuş. Çok etkilendim, Tebrik ederim seni. Bununla da ne gezilir şehir merkezine valla!
artık istanbulda ve duyduguma göre bi arkadaş yaptırmış (karbon bisiklete)tam adresini alınca burdan yazarım ve istanbuldaki yaptırmak isteyen arkadaşlar gider yaptırır
Arkadaşım adresi ve mümkünse telefonu verirsen benim yolum düşecek.Bu arada bende bir galatasaraylıyım hatta ultrAslan ım ama böyle bir emeğe "harika" demek için bence bunlar engel değil.
Abi dehşet olmuş FenerBahçeli olmama rağmen çok beğendim jantlar çok süper olmuş birde birşey sorucam sadece modifiye için kaç para harcadın ve ne kadar zamanda tamamladın?