Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ezilmekten son anda kurtuldum.!

@cashsta Otobüsü (veya otobüsleri) sollayıp tekrar sağa yanaşmak için mi yolun soluna geçtiniz? Aslında basit bir çizim olsa konu daha iyi anlaşılır.

Scudo
@Ömer Ş.
Boş yolda en sağ şeritte durakta bekleyen araçları geçmekti amaç. Çizimden ziyade yeri bilmeniz lazım ki aslında ne kadar basit bir durum olduğu anlaşılsın.

@cashsta
geçmiş olsun.
onun çözümü şöyle oluyor. isim vs alamadınız değil mi. otobüs arkasında ve önünde yazan o otobüse özel kodlar var. misal B-1534. beyaz karakterlerle yazar. bazende 2013-124 gibi de olabilir. bunlar hep kayıtlı numaralardır. plaka vs. hiç uğraşmayın. bu kodu aldıktan sonra iett'den bu numaralı otobüsün olayın geçtiği saatlerde şoför koltuğunda olan kişiyi tespit ettirin. bu daha kolay olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: tselim
Ben de benzer bir durum yaşadım ama sağ şeritteyken. Levent'ten, Maslak-Sarıyer yönüne doğru giderken, 30 km civarı bir hızla gidiyordum, arkamdan gelen otobüs uzun bir süre kornasıyla taciz ettikten sonra biraz daha pedallara yüklenip hızlandım ama bu arada sola çıktı önüme geçti ve hemen sonrasında sağdaki otobüs durağına yanaştı arkadan yapışıyordum neredeyse zor durdum, sola da atamadım kendimi...

• Beğen
Tepkiler: cashsta
@aeneskral

Teşekkürler fakat hepsini yaptım. Açıkçası ben bir tek otobüs numarası ve hat numarasının sonundaki D harfini görebilmiştim fakat beyaz masadan bana plakasını söylediler. Hemen ardından tüm şikayetlerimi bu bilgilere göre yaptım fakat hem hala beklemedeyim hem de sonuç çıkması bile mucize gibi geliyor. Adam hala evimin alt sokağından günde defalarca geçiyor. (Gidip kendisine dersini vermemek işten bile değil. Zaten kendimi de zor tutmuyor değilim.) Bakalım belediye ne yapacak

@Sozenen

Bisiklet bizim memlekette asla araç muamelesi görmeyecek bundan eminim. Geçmiş olsun dostum ucuz atlatmışsın sen de

• Beğen
Tepkiler: kadir karakaya
geçmiş olsun

takmayın

hiç tanımadığınız insanlarla savaşmaya gerek yok

• Beğen
Tepkiler: cashsta
Geri