Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Facebook'dan video indirme?

tolga1976

Forum Bağımlısı
Tepki
2.360
Facedeki videoları nasıl indireceğiz?

Bununla ilgili internet siteleri var ancak bilgisayar program ve donanımından pek anlamadığım için acaip karışık geldi bana.

Tarayıcı olarak moziila firefox bile yükledim bilgisayarıma ancak vista kullandığım için kasperskyle birlikte güçlü bir duvar oluşturuyor sanırım.

Valla bunları bile öğrendim yükleyeceğim diye; ne olur yardım edin..

Scudo
idman(internet download manager) adında bir program vardı bn onu kullanıyordum bi aralar ama firefox un güvenlik duvarını aşamıyordu galiba o yüzden ie den açıp indiriyordum, şimdi kullandığım program facebooktan indirmesede youtube dan ister video ister mp3 olarak indirebiliyor onun adı ise DVDvideosoft free studio ;)

• Beğen
Tepkiler: tolga1976
@zafer sidal

hemen deneyeceğim.. bakalım becerebilecek miyim?

internet download manager'ı kurdum.. gayet net ve kolay çalışıyor.. çok teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: sadana
İşini halletmişsin, konuya ek olarak firefox eklentisi download helper'i yükleyerek de açtığın sayfadaki medyayı indirebilirsin.

• Beğen
@çağda ş
aynen 1senedir download helper eklentisini kullanıyorum mozillanın gerçekten çok güzel gayette memnunum

@halid acarTeşekkürler..

Orbit Downloader da Grab++ hiçbir şeyi kaçırmıyor bence onu kullanın;)

• Beğen
@zafer sidal

Kesinlikle calısıyor suan da ben bu programı kullanmaktayım ;)

• Beğen
ekstradan hiçbir program kullanmanıza gerek yok. Internet Explorer üzerinden zaten seyrederken aynı zamanda bilgisayarınıza da indirmiş bulunuyorsunuz videoları. İSter facebook, ister youtube neresi olursa olsun fark etmez.. İzlediğiniz videolar temporary dosyalar arasına kaydediliyor. Internet Explorer üzerinden Araçlar>Internet Seçenekleri menüsüne girdiğinizde orada "geçmiş" var. seçeneklerden girip "dosyalara bak" dediğinizde bir sürü dosya çıkacak karşınıza.. sağ tuştan düzenle yapın, ada göre değil de türe göre sırayla dizin dosyaları. Video dosyalarını bulursunuz. *.flv formatında falan olacaktır dosyalar. Eğer media playerde falan açamazsanız, Gom player yazılımını kullanın. Ayrıca film izlemek için falan da gom player tavsiye ederim. googleden gom player yazıp arattırın zaten kendi sitesinden bedava indirebiliyorsunuz.
Kolay gelsin

• Beğen
Merhaba bu video eklentiis çok işe yarıyor 2020 yeni güncellemeler ile süper
chrome.google.com/webstore/detail/video-downloader-by-video/oacemiijpacmjnmhokeehdnhjbeeklod

Geri