Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fast and Fruious '09 Fragman

Yine yapacaklarını yapmışlar. Fragmandaki son 7 saniye filmi izlemem için yeterli :) Bu arada Impreza bu filimde gözüme güzel gözüktü :) Gördükçe insanın gözü alışıyormudur nedir :D:D

Scudo
@bianchimania

Gerçekten şaşırtıcı şekilde güzel gözüküyor. :)

Vin Disel'i tek geçerim, bence süper bir film izliycez.(hkk bmx team).

@ManitoN

dikkatini çekerim tokyo drift te han kaza geçirmiş,arabası yanmaya başlamış ve sonrada patlamıştı.ölü bi adamı filme bi daha koymazlar sanırım. :D

ama tek bi şi var han daki arabayı yani mazda rx-7'yi tek geçerim.

@Night_man07

o arabanın rx-7 olduğunu bile anlamadım nası modifiye ettilerse artık :D
bi alttaki mesajı okursan filmde oynadığını anlarsın :D

filmi beğendim ama beklentilerimin altında idi.. çok daha iyi olabilirdi.
animasyon boldu ve az sayıda araba vardı..
geniş kapsamda bir street yarışı araya konabilirdi. daha sert ve geniş bütçeli,bol parçalamalı ve polis kovalamacalı bir film daha iyi olurdu..
nitro sesleri çok iyiydi ama turbo sesleri geri planda kaldı..

biraz geç bir yazı ama arkadaşların yorumlarını şimdi okudum ve yazmak istedim . Evet Han serinin 3. filmi yani tokyo driftte ölmüştü 4. film de ise oynuyor ben bu ilişkiyi şöyle kurdum ne reankarnasyon :) nede başka birşey evet film 4. film ama bu film serinin 2. ve 3. filminin arasında bir film nasıl oluyor derseniz Han yaşıyor çünkü 4. filmin içinde de bahsedildiği gibi Tokyoya bu 4. filmden sonra gidiliyor işte buyüzden Han yaşıyor . Neden böyle ara bir film yapıldı diye sorarsanız bence hem Vin hemde paul'un seriye dahil edilmesi için böyle ara bir film yapıldı . Ara film neden yapıldı tam bilemiyorum ama 4. filmden sonra tokyoya gidildiği için Han oynuyordu yani Han daha ölmemişti. Umarım birazcık olsun açıklayabilmişimdir bu benim filmden çıkardığım nacizane görüşümdür .

Geri