Scudo Sports

Fast Forward (FFWD) jantlar hakkında bilgi veya tecrübesi olanlar?

Road_Runner

Road Runner
Tepki
24.858
Bisiklet
Cervélo
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/s720x720/315313_500814083299513_306620041_n.jpg

fazlasıyla ilgimi çekmiş durumdalar son zamanlarda. dt swiss240, dt swiss180, ffwd standart veya ffwd seramik göbek seçenekleriyle satılıyorlar.
ffwd yeni bir firma, fakat yorumları gayet olumluya benziyor. türkiyede satan biryer sanırım yok. atilla atay'ın antrenmanlarından birinde görüp şaşırmıştım sadece

ffwd göbeklerin de fena olmadığı yazıyor, seslerini merak edip şu videoda dinlemiştim:

bir de şöyle bir tanıtım videoları mevcut:

fakat bu video bende çok büyük soru işaretleri uyandırdı. niye diyeceksiniz, tamam "hand build in holland" diye geçiyor ama sadece göbeklerin ve jant tellerinin monte edilmesi hollandada yapılıyor anladığım kadarıyla. videonun çekildiği yer hollanda deposu sanırım. videoda tek bir personel var, o da jantları birleştiren abi :)
yani hand build in hollan ibaresine gülüyorum artık, bu videoyu gördüğümden beri. demekki adamların jant çemberleri hazır bir şekilde çinden geliyor.. adamlar tüm üretimi, tüm testleri çinde yapıyor. hollandada sadece göbek ekleniyor..

kafam asıl şu videodan sonra bulandı aslına bakarsanız; bu da EASTONun fabrika reklamı:

nedir, ne değildir sizce ffwd markalı jantlar. alınır mı :)
saygılar

Scudo
bence alınır ama Türkiye'de garantisi geçerli olan bir ürün almakta yabana atılır bi düşünce gelmiyor bana

kalitesi hakkında bilgim yok alınır mı alınmazmı ne diyim bilemedim ama tek söyleyebileceğim şey dönerken yazılarının inanılmaz göz aldığı :) hipnoz etkisi yaratıyor resmen :) Benim hoşuma gitti açıkçası ama çemberlerin menşei ni araştırmak lazım.

• Beğen
Tepkiler: ufuk şimşek
Hocam Acaba Ömer Hayta Abimizde Böyle Birşey Olabilir Mi? Facebookta 1 Videosunda Görmüştüm Galiba.
Bu Jantlar Örnek Olabilir Mi Acaba ?
(link)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
bunlar aradığım jantlar değil malesef :(
gerçi aramıyorum şuan, param yok :D
bahsettiğim jantlar değil bunlar

• Beğen
Tepkiler: MustafaNR
yüksek profilli jant mükemmel bir görüntü katıyor bisiklete. Kelimenin tam anlamıyla evrim gerçekleştiriyor. Niyetinizde varsa biraz bütçe oluşturup Yurt dışından yüksek profil alüminyum çember ve teller getirip elinizdeki göbeklerle örmeyi düşünebilirsiz. Benim şuan yol bisikletimde stı kollarım ve sele borusu eksik. Bunları tamamladığım an ilk yapmak istediğim çember ve tel alıp yüksek profilli jant seti örmek.

selam
Kalite anlamında yüksek kaliteli jantlardan Hollanda yapımı jantlar olup Belçikada da özellikle kullanılmakta. Yüksek kalite Eddy merckx bisikletlerde sık rastlamaktayım
(link)

(link)

2.el fiyatları 600-1000 euro arasında değişmekte
(link)

Geri