NoCycling
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.717
- İsim
- Mustafa K.
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
10 gün önce sipariş ettiğim entegre karbon gidon, bugün elime ulaştı. Uretimi ile birlikte toplamda 15 gün sürdü. Gidon çok hoşuma gittiği için konusunu açma ihtiyacı hissettim. Zaten satıcının ve ürünün yorum ve puanları çok iyiydi. Türkiye'den kimse satın almamıştı, biraz risk alarak sipariş verdim.
Satıcı ürünü çok iyi paketlemiş, kırılması nerdeyse imkansızdı. Ürün geldiği gibi tarttım yaklaşık 300 gram ağırlığında çok kibar bir gidon. Black Inc diye bir firmanın ürettiği gidonun çakması üretim kalitesi olarak güzel. Tutucusuna kadar replikasını(çakmasını) üretmiş firma.
Epey bir çekiştirdim, droplardan tutup yanlara doğru açmaya çalışınca çok az esniyor sadece. O da sürüş esnasında yapamayacağımız bir hareket o yüzden güvenli geldi.
Bu arada benim yorumların tamamı subjektif farkındayım. Yakın zamanda montajını yapıp kullanmaya başlayacağım. Yorumların devamını getiririm.
Reach:80 mm
Drop:130 mm
Genişlik 400 mm(hood) 420 mm(drop)
Ağırlık 298 gr (40cm-90mm)
T800 karbon kullanılmış gidonda bu arada.
Fazla uzatmadan resimleri ekleyeyim.
Satıcı ürünü çok iyi paketlemiş, kırılması nerdeyse imkansızdı. Ürün geldiği gibi tarttım yaklaşık 300 gram ağırlığında çok kibar bir gidon. Black Inc diye bir firmanın ürettiği gidonun çakması üretim kalitesi olarak güzel. Tutucusuna kadar replikasını(çakmasını) üretmiş firma.
Epey bir çekiştirdim, droplardan tutup yanlara doğru açmaya çalışınca çok az esniyor sadece. O da sürüş esnasında yapamayacağımız bir hareket o yüzden güvenli geldi.
Bu arada benim yorumların tamamı subjektif farkındayım. Yakın zamanda montajını yapıp kullanmaya başlayacağım. Yorumların devamını getiririm.
Reach:80 mm
Drop:130 mm
Genişlik 400 mm(hood) 420 mm(drop)
Ağırlık 298 gr (40cm-90mm)
T800 karbon kullanılmış gidonda bu arada.
Fazla uzatmadan resimleri ekleyeyim.
Son düzenleme: