U ugurus Daimi Üye Kayıt 26 Aralık 2021 Mesaj 340 Tepki 439 Yaş 40 Şehir izmir İsim Uğur Başlangıç 1991—92 Bisiklet Dahon Bisiklet türü Katlanır 21 Nisan 2022 #21 Çok güzel sürüşler. Bravo 👏. Çok beğendim. Bu tombik tekerli pisiklet olayını daha anlamasam da Gittiğiniz yerler hoşuma gitti . Tepkiler: hasanben
Çok güzel sürüşler. Bravo 👏. Çok beğendim. Bu tombik tekerli pisiklet olayını daha anlamasam da Gittiğiniz yerler hoşuma gitti .
H hasanben Forum Demirbaşı Kayıt 6 Temmuz 2020 Mesaj 457 Tepki 762 Şehir izmir İsim Hasan Başlangıç 2017—18 Bisiklet Carraro Bisiklet türü Diğer 28 Nisan 2022 #22 Bu iyi hali geride bıraktığım bölgeler full taş kaya çoğu yerde elde taşımak kaldırmak zorundaydım.. Yamanlar zirve
Bu iyi hali geride bıraktığım bölgeler full taş kaya çoğu yerde elde taşımak kaldırmak zorundaydım.. Yamanlar zirve
Cemal Ç. Sadece sürüyorum. 😒 𐱅𐰇𐰼𐰰- 🚵♂️🚴♂️ Kayıt 28 Nisan 2016 Mesaj 5.038 Tepki 22.673 Yaş 39 Şehir Saint-Quentin, France İsim Cemal ÇELİK Başlangıç 1992—93 Bisiklet Diğer Bisiklet türü Diğer 29 Nisan 2022 #23 hasanben demiş ki: Bu iyi hali geride bıraktığım bölgeler full taş kaya çoğu yerde elde taşımak kaldırmak zorundaydım.. Yamanlar zirve Hepsini görüntüle... Dağ bisikleti rahat gider bu yolda. Hatta gargamrlle bile gidilir. Tepkiler: M.İhsan, MakRo ve hasanben
hasanben demiş ki: Bu iyi hali geride bıraktığım bölgeler full taş kaya çoğu yerde elde taşımak kaldırmak zorundaydım.. Yamanlar zirve Hepsini görüntüle... Dağ bisikleti rahat gider bu yolda. Hatta gargamrlle bile gidilir.
H hasanben Forum Demirbaşı Kayıt 6 Temmuz 2020 Mesaj 457 Tepki 762 Şehir izmir İsim Hasan Başlangıç 2017—18 Bisiklet Carraro Bisiklet türü Diğer 29 Nisan 2022 #24 4 kilometrelik bir nokta var oraların kaydını maalesef alamadım oranın 2 km sini elimde taşıdım desem yeridir abi size özelde bahsetmiştim Tepkiler: Cemal Ç.
4 kilometrelik bir nokta var oraların kaydını maalesef alamadım oranın 2 km sini elimde taşıdım desem yeridir abi size özelde bahsetmiştim