Scudo Sports

Fatih'in Yeni Bisikleti

Yeni bisikletinle sağıklı ve mutlu,dostlarınla birlikte pedallaman dileği ile,
Hayırlı olsun !...

Scudo
Bana iyi dileklerini gönderen tüm değerli dostlara çok ama çok teşekkür ederim. Sağolun Varolun. Hep birlikte mutluluk ve sağlıkla pedallamak dileği ile...:p

Sevgiler

MFG(+)

İyi dileklerine çok teşekkür ederim Cüneyt'çim. Bu arada yeni bisikletin lastiklerini de "Michelin" taktırdım bakalım ne kadar dayanacak göreceğiz. :p Gerçi akabinde katıldığımız Küçükçekmece bisiklet turunda lastik patladı ama Tuğrul bunun lastiğin suçu olmadığını cant demirine sayılı kayışın sonucu olduğunu söyledi. Bu nedenle o kayışları değiştirdim sonrasında çok şükür bir patlama yaşamadım. İnşallah bundan sonrada olmaz.:D

Sevgiler

MFG(+)

Sevgili Özcan;

Göstermiş olduğun ilgi ve alakaya, iyi dileklerine çok teşekkür ederim. Bir gün mutlaka beraber turlayacağımıza eminim. Bu sene özellikle bir Anadolu Kavağı yapalım diye düşünüyoruz grup olarak. Aramızda seni de görmekten mutluluk duyarız.:p

Sevgilerimle

MFG(+)

Fatih yeni cicini güle güle kullan

artık seni yarışlara alalım

Çok sevinirim. Köfteleri azaltıp, antrenmanları hızlandıralım o vakit. Özellikle Hasan abi Malum kavak yolunda fena yokuşlar var ;)

selamlar hayırlı olsun FATİH ABİ darısı başımıza artık ne diyelim

Güzel dileklerini ileten tüm dostlara çok teşekkürler.

Sevgiler ve de Saygılar

MFG(+)

fatih abi yeni bisikletin hayırlı olsun..artık seni gezilerde tutamayız...bende yavaş yavaş yazları gezilere imkan buldukça katılacam.. inş. karşılaşırız...kazasız belasız

Çok teşekkür ederim sevgili dostum. Giant'tan sonra en başta alışmak biraz zaman aldı ama hakikaten bu bisiklet yağ gibi kayıyor. Verdiğim paraya değdi diyebilirim. Mütevazi bir adam olduğumdan bisiklete bakınca sanki haketmiyor muşum gibi geliyor.:rolleyes: Hep sıfır kilometre iyi bir bisikletim olmasını hayal etmiştim ve öyle de oldu. Demek ki hayal edip isteyince her istediğiniz gerçekleşiyor. Hayatınızın temeli düşüncenizde saklıdır diyorum.:) Tabi 9 no'lu cevapta yazdığım gibi bisiklettten daha önemlisi siz değerli dostlarımın varlığı. Bu çok önemli. Bisiklet bizlere sporun, doğanın, yaşamın güzelliklerini tattırdığı gibi dostluğun, dayanışma ve yardımlaşmanın güzelliğini de tattırıyor. Birisinin lastiği patladığında dört bir elle yardım için koşuşturuyoruz. Bu sitede soru soranların sorularını herkes bildiğince yanıtlamaya yardımcı olmaya çalışıyor. Bunlar çok güzel şeyler. Bunları yaşamak bisiklete karşı olan sevgimi daha da çok arttırıyor. İyi ki bisiklet var iyi ki varsınız.

Sevgilerimle

MFG(+)

çok hoş bisilklet iyi günlerde kullanmasını dilerimm......

ama ordaki abiye tam oturmuş bisiklet yalan yokk!!!

kazasız belasız pedal çevirirsin abi!! inşallah!!!!!!!!!!

• Beğen
Tepkiler: sare
Fatih Bey;

Yeni bisikletiniz hayırlı olsun heheheheheheh:D Baktım herkes bisiklet tanıtıyor bende kıskandım yaw. Yine tanıtıyorum bisikletimi heheheheheh:D Ya şaka maka 15 Nisan 2006 tarihinde almış olduğum bisikletimle 1 sene dolmadan yaptığım kilometre sayısı 3300'e yaklaşıyor. İstanbul içi için iyi rakam olmalı diye düşünüyorum. Var mı arttıran. :D Bununla beraber bisikleti aldığımdan bu yana 2 kere lastik patladı o da aldığımdan bir hafta arayla sonra bir daha patlamadı. Aman şeytan kulağına kurşun. Bisikletimle 2 kere üzerindeyken düştüm. Birisi alaca karanlıkta ilk kez gittiğim bir yolda gelen arabayı göremediğimden son anda fren sıkmamla durdum ama yine de arabaya çarpmaktan kurtulamadım. Gerçi gelen şöför de beni görmemişti son anda sıyırdım yani. Bir kerede Turhan abilerle tuzlaya giderken su kanalına takılıp tepe taklak oldum. 3 kerede bisiklet yerinde dururken rüzgardan yere düştü. Şimdi üzerinde bazı çizikler oluştu. Olsun onlarda Kevser Hanım'ın dediği gibi insan yüzündeki çizikler gibi her birinin ayrı hatırası olan çizikler. Ben bisikletimi seviyorum dostlarım. Ondan da önemlisi sizlerle bisiklete binmeyi daha da seviyorum. Bol pedallı günler.:)

MFG(+)

• Beğen
Tepkiler: sare
@Fatih - MFG(+)

Fatih'cim merhaba

İnan çok iyi yapmışsın. Ben de 11 aylık bisikletine hayırlı olsun , kazasız belasız binesin ve binmeye devam edesin diyorum.
3300 Km rede iyi bir kilometre. İyi gezmişsin. Geçirdiğin kazalarıda ucuz atlatmışsın, geçmiş olsun diyorum.

Sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakal.

Geri