Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fatih'ten "Veda Videosu"

Güle güle git. Güle güle gel. Bu süreç hayattan bir kopuş değildir. Eğer Asteğmen olursan, Cumartesi Pazar tatil. Yani forumdaki çalışan arkadaşların çoğundan bir gün fazla tatilin olacak. Bir gün fazla bisiklet demek bu:)
Kısa dönem olursan, hangi şehir olursa olsun, mutlaka bisikletforumdan birileri olacaktır o şehirde. Bunun anlamı; çarşı izinlerinde bisiklet nizamiyede hazır:)
Asker arkadaşlarına, komutanlarına selamlar..

Scudo
öncelikle hayırlı teskereler dilerim, tam 2 yıl önce bu dönemde bende askere gitme hazırlıklarındaydım. 1 nisanda sınav, 9 nisanda sonuçlar ve 12 nisanda teslim. Gitmeden önce askerlikle ilgili pek çok sıkıntılarım vardı hatta hiç istemiyordum ama emin olki çok ayrı bir tecrübe . Umarım kısa dönem çıkar ve çabuk dönersin aramıza...

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dostlarım.Şimdi İstanbul'dayım ve buraların kokusunu içime çekip anılarımı tazeliyorum.
Hangi şehre ve döneme denk geleceğim belli değil, 8'inde belli olacak.Her türlü gelişmeyi sizlerle paylaşacağım ve belki de askerdeyken (asteğmen olursam) her izin günümde foruma girip sizlerle paylaşım yapmaya devam etmeye çalışacağım.

@Serkan Yazıcı

Sevgili Serkan,
Ne tesadüf demekki Fatih ile aynı dönemde gidiyorsun sende askere.
Umarım kısa dönem yapar gelirsin aramıza:D

Neyse uzatmayalım muhtemelen Serkanın makinasından yazdın hesabı değiştirmeden

Sevgili Fatih,

Tez vakitte gidip gelesin vatan görevinden.Hem İzmir hemde Türkiye bisiklet camiası seni çok özleyecek.

Sağlıklı,Mutlu,Hayırlı tezkereler dilerim.

Sevgi ve selamlarımla,
Mustafa Dinç

Evet abi aynen öyle oldu :) Ünlü pisükletçi Fatih, Kaçkar'da görüntülendi :)
Sağolasın Mustafa abicim.Ben de sizleri özleyeceğim.

Fatih baba su gibi git su gibi gel de bizi tura götür.. napacaz 5,5 ay tura çıkmadan ? Çeşme , ahmetbeyli yapmadan?? (12 ay olmasını düşünemiyorum bile yandık o zaman valla...)

fatih ne yaptın yaa... sanki gurbete dönmemek üzere bi ahbabımı gönderir gibi hissettim kendimi...yahu gidersin gelirsin, 5 ay veya 12 ay..nedir ki.. biz tanışalı kaç sene oldu H.Ü. Beytepe de..dün gibi hepsi..

boşversene yaaa..üzme kendini...bizi de tabi..

çok duygulandırdın be abi. hayirli git gel. bisiklet aşkın bize de güç veriyo. inadına vazgeçmiyoruz. bakarsın askerdekilere de bişeyler öğretirsin. TBK (Türk Bisikletli Kuvvetleri) falan kurulur :)

Fatih Buzgan.. Türk bisiklet dünyasının en çok arananlarından birisi.. Hayırlı tezkereler kardeşim..

fatih umarım kolay ve kısa gelir sana bu süreç.. hayırlı teskeler dilerim.
daha yardımların ve fikirlerinle bize de katacağın çok şey var...

hızlıca ve hayırlısı ile dönmen dileklerimizle...

Aaahh Fatih 04lü yıllar aklıma geldi :)
Bisikletin her kategorisinde zor imkanlarlada olsa kendini geliştirdin bu ülkede öncülerinden oldun tebrik ederim seni gerçekden

Çarçabuk gidip gelmen ve kaldığın yerden turlarına-fotoğraf çekimlerine-cici bisikletim serisinin devamına vs başlaman dileğiyle ,Hayırlı teskereler ..

fatih hayırlısıyla şu askerliği inşallah bitirir gelirsin tez elden kendine iyi bak filmi izlerken duygulanmadık deasem yalan oluralllah sevdiklerine kavuştursun

fatihcim duygulandırdın bizleri
hayırlı teskereler
işallah hemen gıdıp gelırsın

fatih hayırlı teskereler dilerim...senin yokluğun belli olcak...bisiklet sensiz,sen bisikletsiz olmassın...cici bisikletim gibi bir flim kazandırdığın,için sana teşekkür ederim...:eek: :eek:

hayırlı teskereler çok güzel çalışma olmuş.

fatih elveda olmamış. Askere tez gidip kazasız belasız borcunu ödeyerek dönmeni dilerim.

Selametle, hayırlı tezkereler hocam....

@athletic

selam,

kaçkar'da görüntülendiğin bir başka ana da ben denk geldim :) tanıştığımıza memnun oldum, hayırlı teskereler. sayılı günler, bekleyenlerin için de çabuk geçer umarım. döndüğünde tekrar uğrarsın kaçkar'a, bir de bakarsın şehirde en hızlı lastik değiştiren ben olmuşum :)

-burcu

Geri