@mariokaldato 6061 kadrolar kumlama yapılır, teknik bir konu bu tek çesit kum yok zaten kum da degil mineral, farklı metal veya plastikler için farklı mineral kullanılır. öbür türlu evet kadroyu boya vs den arındirmak gerekiyor.
Kadro bu özgür bey 1999 yapımı mersedez benz bisiklet kadrosu. Tabi mersedes kadro uretmiyor bildigim kadariyla Rotwild firmasi uretiyor kadrolarini ama tartmasamda gorunumune gore cok hafif oldugunu soyleyebilirim fakat 6061 mi 7005 alu mu bilemiyorum
@Özgür AKAR Etiket maalesef. Açıkçası gümüş renk sora veya tiagra kullanma niyetim var ama eğer karar değiştirirsem size bilgi veririm. Teşekkür ederim öneriniz için.
@mariokaldato Kadronuz gayet iyi durumda, bu zımparalanmış hali değil mi ? Yoksa üzerine başka bir işlem uyguladınız mı ?
@Strelok
Hayir abi direk boyle geldi. Zaten sanirim dogal rengi bu. Bi kac emsaline baktim hep bu tonlarda yapiyolar . ama ben boya sokme islemi yapicam en kisa zamanda. Orjinaline sadik kalarak metalik gri dusunmekteyim
Maşa degismis gerci suspansyonluymus normalde
Emsalinin resmi
@mariokaldato Bendeki maşa da orijinal değil maalesef. Ayrıca boya sökücü kullanırken sprey boya sökücü kullanmanızı tavsiye ederim, fırçaya göre daha pratik olduğunu ikinci sökme sırasında tecrübe etmiş bulundum.
Koçtaş da boya sökücü var, fakat bi ihtimal lazı boyaları o bile sökmekte zorlanıyor. Ben matkap ve polisaj motoruna takilan ucdan buldum daha kolaylaştırdı işimi.