Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Felt mi Honda mı?

Felt mi Honda cbr 600 rr mı?

• FELT

• HONDA

• Toplam katılım
    57
@Zekeriya Çab
Abi adam zengin yarışlara katılmıyor, zevk için sürüyor. Kimsenin bisikletine dil uzattığımdan değil ama neden gidip kıçı kırık bir bisiklet alsın.

Scudo
30000 liraya olan Felt bisiklet Triathlon icin dizayn edilmish. Bu arada 45000 tl de bisikletler var ve yarislarda kullaniliyor. Lakin benim acimdan amator bir bisikletci icin hicbir gereyi yok. Amator yol bisikletcileri icin 6000 lira etrafinda qayet guzel bisikletler alina bilir. bu arada yukarida arkadasinda belirttigi gibi, eyer 30000 tl lik bisikletle Honda mukayise edilmisse, o zaman 2000 liralik bisiklet yerine o fiyata olan Cin istehsali motor falan da kullanila bilir , bisiklete hic gerek yok

30000 liraya olan Felt bisiklet Triathlon icin dizayn edilmish. Bu arada 45000 tl de bisikletler var ve yarislarda kullaniliyor. Lakin benim acimdan amator bir bisikletci icin hicbir gereyi yok. Amator yol bisikletcileri icin 6000 lira etrafinda qayet guzel bisikletler alina bilir. bu arada yukarida arkadasinda belirttigi gibi, eyer 30000 tl lik bisikletle Honda mukayise edilmisse, o zaman 2000 liralik bisiklet yerine o fiyata olan Cin istehsali motor falan da kullanila bilir , bisiklete hic gerek yok

30 bin değilde 40 bin olsaydı süper tenere alırdım kendime

• Beğen
Tepkiler: ratm
Felt DA2 30000TL, nekadar sacma bir fiyat resmen %300 zam.

Bu bisiklet almanyada 2500€dan satiliyordu ama artik kalmadigi icin baska ülkelerde 3000$ civari satiliyor.

30000TL bugün 8900€ civari ediyor yani bu durumda tam 6400€ üzerine eklemisler.

NOT: Motor ile Bisiklet karsilastirmasida biraz sacma olmus. Pahali bisiklet yerine motor alinir evet ama motor yerinede araba alinir ve ailecek binilir.

Bisikletin yeri baskadir fiyati ne olursa olsun
Motorun yeri baskadir fiyati ne olursa olsun
Arabanin yeri baskadir fiyati ne olursa olsun

Oradaki FELT i, bir zamana karşı yarışına veya triatlon yarışına katılınacaksa alınması çok daha mantıklıdır. Her bisikletin aslında alınma amacı vardır. Eğer sadece zevk için alınacaksa daha uygun modeller alınmalıdır. Yarış gidilecekse affetmem yalnız :D, ama sadece zevk için de alırım ben, motor is out for always :D

30bin tl olan bisiklet turkiyede 30bin avrupada amerikada 7-8bin dolar civarinda en fazla . bu ornek verilende bisiklet ozel uretim sadece triatlon yarislari icin zaten o kulvarda yarisabilecek profesyonel sporcu olsak sponsorundan tut diger harcamalarina kadar destek bulursunuz . gidipte boyle bir bisikleti alabileck adam zaten bizim gibi sabah 8 aksam 5 evden ise giden ya da ogrenci birisi zaten olmyacaktir :) ha cok zengin olupta parayi nereye harcayacagini bilmeyecek birisi de olsa o zaman da gidip bir bisiklet almaz :D neyse yani her malin bir alicisi oldugu gibi bununda olacaktir mutlaka ne diyelim Allah herkesin gonlune gore versin.

@Volg zengin olan adam bilir neyin ne olduğunu ben zenginim diye alan adam zaten parayı çok kolay kazanıyordur. Ki kendi gezdiğim güzergahta trialon yada tt şeklinde gezen adamlar görüyorum ki onlar bile çok komiğime gidiyor. Biraz görgüsüzlük oluyor. Bu yarışı profesyonel yapan adamlar bile çıkıp tt bisikletini trafikte kullanmıyor. Özel pistlerde Trafiğe kapalı alanda yapıyor.
Ne sanıyorsun sen bura Türkiye diyenler olabilir e işte bende onu diyorum bura Türkiye neyine 30 binlik bisiklet.
Ha markalar Satışa niye koyuyor dünya üzerinde 2 bin adet satacak bir ürünü niye koyarlar biliyor musun. Ürün başı maliyet - 2 adet topla. Üretimi olsa 500 ünü sponsorlara harçasa toplam maliyeti 1500 böler oda 30 bin düşer bisiklet başı 500 ün parasında 1500 alıcının cebinden çıkar. Gerçekten mükemmel bir bisiklet isteyen verir ama oda spor için vermez arada binip gezmek için verir. Geri kalan asar duvarına seyreder çünkü 30 bini bir bisiklete verecek adamın pekte bisiklete binecek vakti kalmaz. Ha uyuşturucu satarsın bilmem ne yaparsın çok kolay para kazanırsın o olur ama onda da pek vaktin ve Sağlığın olmaz.

• Beğen
Tepkiler: Volg
@Zekeriya Çab
bunu biraz gaza gelip salladınız sanırım. tabi ki tt bisikletlerini kullanıyorlar, özel pistleri falan da yok. sadece antreman jantları var.

Param varsa ellibine de bisiklet alırım kime ne ? Specialized tarmac alıp önünde rakı içen adam biliyorum ben. Toplasan senede beşyüz km biner anca.

Bana da üçyüz milyara araba almak saçma geliyor. İsraf

Tur takımlarının bisikletlerinin o kadar yüksek fiyatlı olma sebeplerinden birkaçı şunlar

- bu bisikletler custom made
- yeni teknolojiler deneniyor. Prototip maliyeti her zaman yüksektir.
- prestij

@furkan59
Bisikletin hakkındaki tek yorumum; haklısın. Ama 2 m $ lık bir Mercedes ile ile 150 bin $ lık Corvette arasında pek bir motor farkı bulunmuyor, yine de Almanlar dünyaya işçiliğini satabiliyor. Konuya cevap olarak da 10 binden fazlası yarış için alınmayacaksa israf gibi duruyor.

30 bine felt alan adam gidipde honda cbr almaz zaten . Daha baba birşey alır

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTfd4gtCAC73xB6_dEc9yLklJa6hkkEBlD24N8-iTSnInrXyPKUHGh8U3c2

Ben nissan terrano veya opel frontera diyorum. Hatta arazi donanımlı jeep cherokee. Ha kullanamam yakıt fiyatlarından ama dursun bi kenarda. :D şaka maka 4500 liram olsa gidip bisiklet alacağım.

çocuğumu keserim valla :D hayabusa ikram edelim buyrun :F

15 binine bisiklet, 15 binine motor alırım kökten çözüm :) Şaka maka zaten bir bisiklete 30 veren adamın genelde en az da 300 binlik arabası vardır:harika:

@Can E. Ben Türkiye'de tt yapılıyor mu yapılmıyor mu emin değilim ama yapılsa görür okurdum ki zaten bir milli takım var istikrarlı. Daha Türkiye'de doğru dürüst yarış organizasyonu yok Dünya'nın izlediği anda beton mikseri giriyor bunun üzerine normal bir sabah saatinde ortalık kulüpten çıkmış alkolik doluyken tt yaparım diyorsan buyur. Özel pistten kastım nispeten trafiğin az olduğu yerler gidip Boğaz'da yapılacak şey değil.

Geri