@clubber 9 saat mesai sonrası, 20 dk sıcağın altında pedalladıktan sonraki 20 sn içerisinde yaşadığım bu 3. olayda kendime mukayyet olamayıp adamın tavrına binayen anlık olarak ağzımdan "öküz" kelimesi çıktı, umarım siz kendinize benzeri bir durumda mukayyet olabilir, karşınızdaki insana daha saygın kelimeler kullanabilirsiniz. Çünkü olamazsanız sizi öldürmeye hak kazanmış olur..
@Murat B. başvuruda bulundum, bakalım ne olacak sonuç
@Edip Dinçer aynısını söyledim ama "o araba sen dikkat edeceksin" diyen otoparkçıya
zaten bu adamın ölçüsüz bir boyutta sinirlenmesine otoparkçının onu pervasızca destekler tavrı neden oldu
Şunu da belirtmek isterim arkadaşlar,
Ben aktif olarak kadıköy-kartal arası bisikletimle yolculuk yapıyorum, birkaç hafta boyunca bisiklet yolunu işgal eden herkesi çok kibar bir dille uyarmayı da denedim ama genellikle 25-35 yaşları arası, yanında eşi/sevgilisi ile dolaşan erkeklerden kötü geri dönüşler aldım.
İnsanımız genel olarak birbirine tahammülsüz. Kaldırımdan gitmek zorunda olduğum durumlarda adetimdir, uygun bir boşluk bulup da kaldırımı terk edene kadar önümdeki yayayı rahatsız etmeden, yürüme hızında sessizce takip ederim, çünkü onun yolundayım, kural hatası yapıyorum. Bazı insanlar Türkiye'de insanların birbirine karşı tahammülsüz olmasına o kadar alışmış ki bu durumu bile garipsiyorlar.
Yani kullandığınız sözcüklerin de bir önemi yok, tahammül edebilmeyi öğrenemedikten sonra...