Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Ferrino Lightent 1 ( Tek Kişilik Çadır 1,4 Kg )

@Arena

Tek başına ayakta duramamasi dışında benim için ( başkalarını bilemem) herhangi bir olumsuzluk ile karsilasmadim. Sert zeminlerde ugrastirdigi doğrudur. Çadır bana gore yazın yapılacak geziler için idealdir. İçinde oturulmuyor, zaten bunu satın almadan önce de çok araştırmıştım ve bilerek aldım. Tur esnasında bütün gün yol yapıp yoruluyoruz zaten. Cadiri yatmak ve dinlenmek için kullanacağız. Ben yanımda katlanır bir tabure taşıyorum zaten. Oturmak istediğim zaman onu kullanıyorum çadırın dışında.

Şunu iyice anlamamiz gerekiyor. Biz bir yere gidip bir hafta orada sabit kalmiyoruz. Hergun yol yapıyoruz. Bu tuflarimizda da cadirlarimizi sadece uyumak için kullanıyoruz. Bir yerde 3-5 gün sabit kalacak isek bu çadırda rahat edemeyiz. Ama tur yapıyorsak bu çadır idealdir.

Saygılar...

Scudo
@Ferhat Karaca sizce uzun turlarda yağmur yağdığında, hava çok soğuk olduğunda içinde devamlı yatar pozisyonda 12 saat süre geçirmek sıkıcı ve yorucu olur mu?

@Arena

Kitap okumayı sevmiyorsaniz her çadırda sıkıcı olur...

Yaz aylarında böyle uzun süreli yağmurlara fazla denk gelmezsiniz.

Siz bu çadırdan mi almak istiyorsunuz?

evet daha doğrusu hoşuma giden tek kişilik bir çadır arayışındayım. ama yaz kış kullanmak, hatta yalnızca bisikletle değil doğa yürüyüşlerinde de kamplı konaklamak istiyorum.

@Arena kış ayları için uygun değildir bu çadır.3 mevsim olarak geçiyor. Doğa yürüyüşleri için uygundur ama kış ayları hariç. Doğa da yapacağınız yuruyuslerde sizi çok yormayacaktir ağırlığı 1,4 kg dır. Ve sırt cantanizda az yer kaplayacak.

çok teşekkürler keşke herkes sizin gibi kullandığı malzemeyi incelese. bir malzeme satın alıyoruz istediğimiz gibi çıkmıyor. çok mu zor şuraya düşünceleri yazmak.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Karaca
@Arena umarım faydalı olmuştur incelemem. Ayrıca bu çadır ile doğa yuruyusu yapanların videolarını YouTube sitesinden incelemenizi tavsiye ederim... Saygılar...

• Beğen
Tepkiler: Arena
Geri