Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Feyk karbon jant nedir? Yenir mi?

Scudo
Görsellik istiyorsanız ve yeterli paranız yoksa kullanılabilir. Çin malı, sahte diye hiçbir jant giderken kırılmaz parçalanmaz. Daha ağır olabilir, daha akıcı olmayabilir, daha kusa sürede göbekleri bozulabilir ama çoğunuzun kullandığı stok jantlardan farkı yok. Hatta daha iyiler.

@Gringo1903
20180823_154147.jpg 20180823_173649.jpg 20180823_173719.jpg

ilk resim orjinal jant bisiklet mağazasında çektim resmi. 2 ve 3 numaralı resimler bana gelen jantar. Stickerlar harici pek farkı yok hatta hub sesleride aynı. Ama jantların üzerinde bulunan ürün kodunu Mavic Care kısmına kayıt etmeyi denedim. Sistemde böyle bir ürün bulunmuyor uyarısını veriyor. Buda demek oluyor ki jantlar muhtemelen '' ÇAKMA '' Performansınıda kullanınca göreceğiz. Hiç olmadı işe gidip geldiğim bisikletime takarım :p

@Bigpatron hayırlı olsun. Alt seviye yol bisikletlerindeki jantlardan iyidir diye düşünüyorum ama tabi görselliğin yanında akışı, dengesi falan nasıl olacak bilmiyorum. Sizin yorumlarınız bir çok kişiye öne ayak olacaktır. Hatta bu maviclerin bir başka satıcıda mtb olanları da var 40 kişi kadar yorum yapmış geri bildirim olarak nedir bilemeyeceğim. Koçum Çinliler bir kere görsün yetiyor adamlara ellerine sağlık adamların. Güle güle kazasız belasız kullanmanız dileği ile.

• Beğen
Tepkiler: Semih Cavdar
@Serkan Mıstınoğlu

@Serkan Mıstınoğlu

Dün geceden beri yaptığımız beyin fırtınasını bu başlığa da yapıştıralım :D İlan sahte diye yola çıktık, jantlar sahte çıktı :eek:

"Serkan Mıstınoğlu demiş ki: " yazan yerdeki oka tıklarsanız orjinal konuya gidip resimleri görebilirsiniz :harika:

• Beğen
Tepkiler: yokgibi
@Bigpatron
Stickerların farklı olmasının nedeni aliexpressdekinin 2015 veya 2016 modeli olması. Sizin karşılaştırdığınız ise daha yeni nesil. Bu arada daha önce de belirtildi ürünlerin kaçak yollardan çıkışı yapılmış olabilir. Dolayısıyla Mavic'in sistemine girmemesi normal. Seri numaraları her jantta aynı mı acaba onu merak ettim.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Özhan Akgöğ
Evet dediğiniz gibi olabilir. Bana gelende ön jant farklı seri numaraya sahip arka jant farklı.

Pek ilgim ve umrum değil işim olmayan bir materyal, ama konu sağlam ve iyi bir kez daha görüyoruz'ki can feyk karbondan önce gelmeli.

@Bigpatron
Nasıl hocam jantların performansı

@Yoldaki SoloTürk
Valla geldiğinden beri kutusunda duruyor denemedim henüz :koptum::komik:

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Bigpatron aldığınız fiyata elden çıkarmayı düşünürseniz görüşelim. 2 kez sipariş etmeme rağmen elime ulaşamadı jant, içimde kaldı :snzdglsn:

• Beğen
@Serkan Mıstınoğlu
Şu 3 seçenekten bir tanesini almayı düşünüyorum. Alırsam haber veririm bana gelen fiyattan size veririm. Bu 3 setten hangisini önerirsiniz ?

23867_mavic_cosmic_pro_carbon_road_wheelset_2016.jpg Vision TriMax Carbon 45 Hjulsett Sort  C vision17.Jpeg
bont.jpg

• Beğen
@Serkan Mıstınoğlu

Gercekle sahtesi nasil ayird edilir?

@Serkan Mıstınoğlu

İlk defa zipp in aluminyum yüzeyli çakmasını görüyorum enteresan.
Bu arada senin cosmicler neden hala gelmedi anlayamadım? Baya uzamış senin süre :/
@Aloha

Janttan janta farklılık gösteriyor. Önceki mesajlarda da bu konulara değinilmişti. Zippler için ilk bakılacak yer jant yüzeyindeki delikli yüzeyler ve göbekler. Genelde en belirgin özellik göbekte oluyor. Göbekte başka bi marka vs. varsa yani kaza geçirip tekrar ördürmediyse veya orijinalinden daha iyi bir göbek takmadıysa çakmadır.

Campagnolo jantlarda örümlerden ve göbekten belli oluyor daha çok.
Mavicte ise yine göbek ve profildeki karbon deseninden anlaşılıyor. Maviclerin orijinallerinde karbon deseni daha derinlikli. En çok çakması olanlar bunlar oluyor zaten.

Geri