@Kaan Özçelik
İş yoğunluğumdan dolayı bu konuyla bir süredir ilgilenemedim, Kaan Özçelik Bey'in bu başlığa yazmış olduğu cevabı ve bana atmış olduğu özel mesajı yeni okuma fırsatı buldum. Bisiklete karşı böyle bir olumsuzlukla karşılaşmış olduğum işletmenin ortaklarından birinin aktif olarak bisiklet kullandığını okuduğumda çok şaşırdım! Herhalde bisikletsever bir ortağı olan bu işletme böyle bir olumsuzluk yaşayacağımız son yer olmalıydı! Herşeye rağmen en sonunda filizler köfteden bir cevap almak hem de bizim gibi bisiklet sever birisinden bu konu ile ilgili bir cevap almak çok güzel...
Amacım ilk mesajlarda da yazdığım gibi toplumumuzda yaygın olan bisiklete karşı yanlış yargılarla; o gün orada yaşamış olduğumuz "adam olan bisiklete binmez veya adam olan bisikletle buraya gelmez " yanlış düşüncesi ile mücadele etmekti. Bu başlık altında yazılanlar okunduktan sonra umuyorum ki, filizler köfte artık bisikletli misafirlerine karşı daha yardım sever olacak, kabadayı davranışlarda bulunan personelini eğitecektir...
Bu konu sayesinde biz bisikletçilerin çok sıkı bir dayanışma içinde olduğumuzu anlamış oldum, hepinize teşekkür ederim...
Ayrıca yanlış anlaşılma olmaması açısında yazma ihtiyacı hissediyorum: Bazı arkadaşlarımızın sandığı ve Kaan Özçelik Bey'in de söylediği gibi konunun filizler köfteye bildirilmediği yanlış bir bilgidir. Konu ile ilgili bilgi yaşandıktan bir kaç dakika sonra Abdulhakim Bey'e (Kaan Bey kim olduğunu biliyordur) ortak bir tanıdığım vasıtası ile telefonla bildirildi ve bu konu ile ilgilenecekleri söylendi, ayrıca Abdulhakim Bey info... mail adrsinize mail atmamı söylemiş, şikayet maili atıldı.Şikayetvar, mekanist özellikle bu konuyla çok ilgilendi, şikayet sürecini takip ettiklerini, filizlerden dönüş olursa bildirmemi istediler, sitelerine gelen şikayeti filizlerin de görebildiğini söylediler. Herşeye rağmen bu forumdaki Kaan Bey'in cevabından başka bana bir dönüş olmadı. Yani bisikletçi kardeşlerimle bu konuyu iyi ki paylaşmışım, yoksa ne filizler köfte bu konuda bir şey yapacaktı ne de Kaan Bey'in birşeyden haberi olacaktı...