Scudo Sports

Film Ansiklopedisi (Program,ücretsiz)

Murat EVGİN

Forum Bağımlısı
Tepki
923
Özellikle sinema meraklılarına hitap eden; 33 bini aşkın film hakkında oyuncu, yönetmen, senarist vs. gibi bilgilere ulaşabileceğiniz bir film ansiklopedisi.
Film kolleksiyonu yapanlar icin Altın değerinde bir yazılım.
Program arşivleme özelliklerine de sahip..

http://img405.imageshack.us/img405/3079/videocollectionjw8.jpg

• Beğen
Tepkiler: Selim Çam
Scudo
Aradığım bir film vardı; sayenizde fimde kimlerin oynadığını, kimin yönettiğini ve filmin ne zaman çıktığını öğrendim.Teşekkür ederim.

murat abi supersin ya, cok isime yaricak bu. :) tesekkurkederim ;)
bu arada avatarindaki o kopege hala hayranim :D kimbilir nekadar buyumustur yaramaz :)

• Beğen
Tepkiler: Murat EVGİN
altin değerinde program gerçekten de. Sağolasın.

@msconfig

Rica ederim, güle güle kullanın..
msconfig, o sevimli şey şu anda o kadar tatlı görünmüyor,ön patilerini kaldırdığım zaman boyu benimle aynı oluyor:)

pekim program internete baglanıp kendini update ediyormu?
yoksa sadece eski filmlermi var

Paylaşım için teşekkürler :)

@muratevgin

tahmin etmeliydim :) sagliklidir umarim, gormek isteriiizzz ama uzaktan :D

Paylaşım için çok teşekkürler ama maalesef ben de çalışmadı explorer kapatılması gerekiyor diye uyarı veriyor açmaya çalıştığımda, sizlerde de benzer sorunlar oluştu mu?

@shealien

evet, program her acılışta kendini güncelliyor, isterseniz bunu manuel olarakta yapabiliyorsun..

@elise111s

Hayır bende böyle bir Problem söz konusu değil, isterseniz programı kaldırıp yeniden kurmayı deneyin..

güzel bi programa benziyor..

ama ben daha çok www.imdb.com adresini kullanıyorum filmlerin her türlü detaylarını öğrenmek için.. filmin ve oyuncularının resimleri de bulunuyor genelde.. film hakkında yorumlar ve sıcak tartışmalar oluyor..
gerçi bunların hepsi ingilizce içerikli.. ama gene de dünyanın en geniş film bilgi edinme arşividir kendisi...

sizin program da internet bağlantısı olmadığı zamanlarda bile bazı bilgileri sağlayabilmede kullanılmak üzere hoş bi program.

paylaşım için teşekkür...

Geri