Scudo Sports

Final Kaçışı

Scudo
@Riverside
Ronde van Vlaanderen,Flaman dilinde;İngilizcesi Tour of Flanders.UCI Takviminde Tour of Flanders şeklinde geçer ve 2019 da 7 Nisanda düzenlenecek.Yani her sene yaklaşık olarak Nisanın ilk haftalarında olur.
Tabi ben bu yarışa Allah izin verirse birgün gideceğim.Ancak tek bunla yetinmeyi elbette düşünmüyorum.Bundan dolayı 2 paket opsiyonum olacak:
Birinci paket yarışları(Yaklaşık 9 gün sürecek ve yarışların hepsi Flaman Torpraklarında yani Belçika'da):asik::asik::asik:
-E3 Heralbeke
-Gent Wevelgem
-Dwars dor Vlaanderen
-Ronde Van Vlaanderen

İkinci paket(Birbirini izleyen iki pazar):asik::asik::asik::asik::asik:
-Ronde van Vlaanderen(Flaman topraklarında)
-Paris Roubaix(Fransa'nın kuzeyinde)

Paris Roubaix'de Aranberg Ormanları hiç fena olmazdı.Yağmur duası yaparak gideceğim:krnz:.

Gaumont_2001_OFS.jpg

(link) bu yarışları bu kitabı okuduktan sonra izlemelerini tavsiye ediyorum konunuzu bölerek.

@hamlet2006 sayin ustad , saniyorum ilk etapta hizlica bir tanisma ve gorusme organizasyonu yapabilmek icin Cesme cok iyi bir firsat. Cesme ye gelebilecek degerli dostlar ile birinci adimi atmis oluruz , sonrasi da hayirlisi ile bir tur organizasyonu ve sonra da ver elini Koppenberg :)

@trainspotting35 sizin isi nasil cozecegiz , gelebilmeniz icin ? :)

@a.valverde Edirne yarışı izni aldım. Bir senelik izin. Yurtdışına iş dışında hayatta izin vermez. Ben de iş için gidiyorum diye hayatta yalan söylemem. Siz bana bol bol resim atın gitmiş kadar olurum.

@hamlet2006 İşin latifesi.

4.Gün
Château des Lumières önünde foto ile güne başlamışlar.
DpscjIrW0AEDQxL.jpg
DpuFTpVXoAEBSe6.jpg

177094 dosyayı görüntüle

Thomas De Gendt,yediğini ve içtiğini paylaşmayı seven bir sporcu.Bisikletçi beslenmesini merak edenler Thomas De Gendt'i takip edebilir.

DpuFTpLW4AEkHS5.jpg

Vücut bu karbonhidrat ile çalışıyor profesyonel bile rahar rahat kola içmesi normal

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@hamlet2006
Sağlıklı beslenmeye kafayı takanlara,bu resimleri göstermek lazım:D
Önemli olan ne yediğin değil,yediklerinle ne yaptığın bence..

@hamlet2006 tesekkur ederim. Bu kadar emegi azmi olan insanlarin sponsorluktan para almasi bence dogal bir sey ,yakisir aslanlarima.

Dün 5.gündü.
Prolarımız Almanya'ya giriş yapmışlar.Andre Greipel ve Marcel Sieberg'e selam çakmışlar bile.
DpyDiTKX4AAAzGQ.jpg

Dpy_l3JXoAA9aP2.jpg

Dpy_l2lWsAE1xkj.jpg

5.gün itibari ile Lüksemburg'tan Belçika'ya girmişler bile
Dpy_l3tXgAI6hW2.jpg

Takım arkadaşları Maxime Monfort da akşam yemeğinde eşlik etmiş.

DpzngiWW4AAvmKb.jpg

Dosyalar

• DpzngiWW4AAvmKb.jpg
    DpzngiWW4AAvmKb.jpg
    108,5 KB · Okunma: 4
Bir şey dikkatimi çekti!
Fotolarda bisikletler hep pırıl pırıl, ilk günkü gibi temiz, tozsuz, çamursuz...
Sanki hiç binilmemiş gibi...
Lastikler bile pırıl pırıl...

6. ve son gün.
Sabah erken saatlerde yola çıkmışlar.
Dp2LrSwXQAU-07H.jpg

Finişe 5 km kala lastik patlatmışlar ve tamir etmişler.
Ve turlarını tamamlamışlar.
Dp4cZ40X4AALn3o.jpg

Geri