@Riverside
Ronde van Vlaanderen,Flaman dilinde;İngilizcesi Tour of Flanders.UCI Takviminde Tour of Flanders şeklinde geçer ve 2019 da 7 Nisanda düzenlenecek.Yani her sene yaklaşık olarak Nisanın ilk haftalarında olur.
Tabi ben bu yarışa Allah izin verirse birgün gideceğim.Ancak tek bunla yetinmeyi elbette düşünmüyorum.Bundan dolayı 2 paket opsiyonum olacak:
Birinci paket yarışları(Yaklaşık 9 gün sürecek ve yarışların hepsi Flaman Torpraklarında yani Belçika'da):asik::asik::asik:
-E3 Heralbeke
-Gent Wevelgem
-Dwars dor Vlaanderen
-Ronde Van Vlaanderen
İkinci paket(Birbirini izleyen iki pazar):asik::asik::asik::asik::asik:
-Ronde van Vlaanderen(Flaman topraklarında)
-Paris Roubaix(Fransa'nın kuzeyinde)
Paris Roubaix'de Aranberg Ormanları hiç fena olmazdı.Yağmur duası yaparak gideceğim.
@hamlet2006 sayin ustad , saniyorum ilk etapta hizlica bir tanisma ve gorusme organizasyonu yapabilmek icin Cesme cok iyi bir firsat. Cesme ye gelebilecek degerli dostlar ile birinci adimi atmis oluruz , sonrasi da hayirlisi ile bir tur organizasyonu ve sonra da ver elini Koppenberg
@trainspotting35 sizin isi nasil cozecegiz , gelebilmeniz icin ?
@a.valverde Edirne yarışı izni aldım. Bir senelik izin. Yurtdışına iş dışında hayatta izin vermez. Ben de iş için gidiyorum diye hayatta yalan söylemem. Siz bana bol bol resim atın gitmiş kadar olurum.
Bir şey dikkatimi çekti!
Fotolarda bisikletler hep pırıl pırıl, ilk günkü gibi temiz, tozsuz, çamursuz...
Sanki hiç binilmemiş gibi...
Lastikler bile pırıl pırıl...