Sayın www.bisikletforum.com sahip ve çilesini çeken yöneticileri;
Lütfen rica ediyorum,
Firma çalışanları var aramızda ve bunlardan bir kaçını tespit ettim,
Sürekli uzun yıllardır bir şeyler satıyorlar
Kimsenin günahını almak istemem ama durum AYIPLI DURUMDUR,
Ayrıca forum üyeleri bu kişilerin yanlış yönlendirmelerine, algı yönetmelerine maruz kalıyorlar.
Geçen gün açtığım konu için bir gecem haram oldu 48 saat sinirden uyuyamadım
O gece bunlara sebep olan Beşiktaş adı geçen firma mağaza müdürü Halil bey bile bu forumda 10 yıl yazmış ve hala üye, buradan açıkça yazmıyorum, adlarını afişe etmiyorum ama onlar kendilerini çok iyi biliyorlar..mertçe firma isimlerini imzalarında yazsınlar, bizlerde yalan,yanlışa kurban olmuyalım.
Zaten kriz yönetimindeyiz ve parada eskisi gibi kolay kazanılmıyor, birde kerizlemesine para harcamıyalım.
Birde bir firma çalıoşanı nasıl olurda sürekli forumda 2.el ürün satar, yoksa bu ürünler değişim yaptıkları müşterilerin ürünlerimidir diye de bir soru aklına geliyor insanın.
Sayın forum admini ve cefakar yöneticiler bu konuya eğilin.
Kanuni olarak medyada gizli reklam yasak ve buna uymayanlara ceza vardır.
Dürüst ve mert olmak şart, BİZ TÜRKLER MERTLİĞİMİZLE MEŞHURUZ.
Bende her ortamda mertçe yazıyorum,kahpelik ise en rezil sinsiliktir.
Lütfen rica ediyorum,
Firma çalışanları var aramızda ve bunlardan bir kaçını tespit ettim,
Sürekli uzun yıllardır bir şeyler satıyorlar
Kimsenin günahını almak istemem ama durum AYIPLI DURUMDUR,
Ayrıca forum üyeleri bu kişilerin yanlış yönlendirmelerine, algı yönetmelerine maruz kalıyorlar.
Geçen gün açtığım konu için bir gecem haram oldu 48 saat sinirden uyuyamadım
O gece bunlara sebep olan Beşiktaş adı geçen firma mağaza müdürü Halil bey bile bu forumda 10 yıl yazmış ve hala üye, buradan açıkça yazmıyorum, adlarını afişe etmiyorum ama onlar kendilerini çok iyi biliyorlar..mertçe firma isimlerini imzalarında yazsınlar, bizlerde yalan,yanlışa kurban olmuyalım.
Zaten kriz yönetimindeyiz ve parada eskisi gibi kolay kazanılmıyor, birde kerizlemesine para harcamıyalım.
Birde bir firma çalıoşanı nasıl olurda sürekli forumda 2.el ürün satar, yoksa bu ürünler değişim yaptıkları müşterilerin ürünlerimidir diye de bir soru aklına geliyor insanın.
Sayın forum admini ve cefakar yöneticiler bu konuya eğilin.
Kanuni olarak medyada gizli reklam yasak ve buna uymayanlara ceza vardır.
Dürüst ve mert olmak şart, BİZ TÜRKLER MERTLİĞİMİZLE MEŞHURUZ.
Bende her ortamda mertçe yazıyorum,kahpelik ise en rezil sinsiliktir.