Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat reyonu (ürün inceleme ve yorum)

Scudo
@Adrenalin26
fiyatı??

pardon simdi gördümm linki açamamıştım 500 küsür dolar mıs

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
(link)
Aslı bisiklette 58 bin tl olan kadro ... Sanırım sadece %18 gümrük vergisi ile alınabilir,kaçırmayın

• Beğen
Tepkiler: rhaegar ve Turisti
Sora tekstilde, güzel indirim ve yeni ürünler var, bitmeden alın derim..

Lapierre Urban Shaper 200, Bursa Canda'da 2200 TL etiket fiyatı vardı, Orhaneli yolundaki Canda, ellerinde geçen seneden 2 adet kalmış, ikisinin de kadro boyu 48, biri 51 olsa alacaktım. Bisikletin güncel etiket fiyatı 3500 TL civarında. Şehir bisikleti arayıp kadro boyu da uygun olanlar için iyi bir fırsat.

Yanlışınız olmasın. Gördüğüm kadarıyla ödeme ekranında düşüyor kargo parasını

Aynen, dediğiniz gibiymiş. Ödeme sayfasında kargo ücretini düşürüyor. Güzel fırsat .
19.95 euro şuan 125 TL para yapıyor sonuçta

Trendyol 400 tl lik indirim Kuponu H2CDZ9K4U2

Bizim millette bi termos hastalığı var sanırım. Ben kasadayken adamın biri sordu, kasiyer "ohoo abi geç kaldın, her yerde bitti" dedi. Daha dükkan açılalı bi saat olmuştu.

Sanırım bu hastalığın bir yandan mangal kültürü ile doğru orantılı ilişkisi var.

Kenar mahalleler diye tabir ettiğimiz yerlerden de bulunabilir, eğer almadıysanız. Ama sabah gelen ilk müşteri grubundan alan çıkmaz ise mağaza personelinin kendine ayırabildiğini duymuştum şube müdüründen. Belki böyle bir durum da olabilir.

Öğlene doğru 11.30 da uyandım öyle sabahın köründe kalkıp saatlerce bimin kapısında melim melim beklemedim mağazaya 1 adet gelmiş kaptım Birtane eve gittim sıcak suyu doldurdum Cos etti kapak yerlerinden sular çıkmaya başladı evde Amerika'nın Texas Houston eyaletinde parasız kaldığım bir dönem bir bir arkadaşım 2 litrelik olanından hediye etmişti kafeler den sıcak su alıyordum marketlerden çabuk çorba çöpten ekmek toplayıp yiyordum günlerce içinde sıcak su soğumadan kalıyordu. Ulan bimden para verip aldığım aynı marka termos nasıl oluyorda sıcak suyu yiyince cosur cısır sesler geliyor kapaktan geri iade almadılar hani ömür boyu garantiliydi? Hani alamadım diye yas tutmanıza gerek yok bildiğin yarım kilo boş ağırlığı var tahmini. Akşam saatlerinde bisikletle giderken emekli bi polis amca var mizacı sert onu gördüm durumu anlattım gittik beraber bim'e anında malı teslim alıp ücret iadesini yaptılar @mariokaldato bilir beni yaş 37 olsada tipten kaybediyorum gören ya 18 ya 25 diyor neyse bundan 10 yıl evvelsi Konserlere vs yerlere 18 yaşından küçükleri almıyoruz diyorlardı kimlik gösterip görevlileri dumur ediyordum.

Son düzenleme:
Geri