Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

Scudo
Tchibo'da bugüne özel %40 indirim fırsatı, gerçi çoğu ürünün bedeni kalmamış ama yine de birilerinin işine yarayabilir.

(link)

ürünlerin hepsini incelemedim, stok ürünlerinde %60 a varan indirin fırsatı deniyor

Amazon.de de Ramazan ayına özel 40 avro ve üzeri alışverişlerde geçerli 10 avro indirim var. İndirim kodu RAMAZAN. İndirim Amazonun kendi sattığı ürünlerde geçerli. Amazon.de den daha önce alışveriş yapmamış olan varsa lütfen internetten araştırıp öyle alışveriş yapsın.
1046490_de_x-site_16-05-17_ramadan2_1242x450.jpg

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
Yi aksiyon kamerası fiyatı 300 TL ye düşmüş yurt dışı fiyatı sanırım 80 dolar civarı ben de almayı düşündüm ama içinde SD kart yokmuş onun üstüne bir de bağlantı aparatı lazım fiyat artıyor böyle olunca video çekmekmesekte olur ya :agla:

(link)

3. nesli cıktı xaomi nin bunu almak mantıksız biraz en azında 4k yi si alınmalı tam bi f/p ürünü zaten 1 2 yıl ıcınde xaomi piyasayı domine etcek.

upload_2017-6-1_14-31-29.png

3 Şapka 10 Sterlin

@Sefa01 Güzel hatırlatma teşekkür ederim. Unutmuşum link koymayı.

(link)

• Beğen
Tepkiler: kobalamin
resize.php

bu gün ankara mamak Anatolium AVM decathlonda 1 adet 45 numarası vardı 150 tl civarı idi bilginize

• Beğen
Tepkiler: aytunctarakci
Spd ayakkabı 96 TL den başlıyor Merlin de...
(link)

• Beğen
Tepkiler: Groims
Ayağı 35-36 numara olan kaçırmasın... :))

(link)

(link) Ne kadar güvenilir bilmiyorum ama fiyat çok uygun geldi. Malatya da olan varsa görüşülüp elden alınabilir.

@mehmetgacar kışın kullanıyorum bu maskeden. 10 tl ye almıştım

ucuz değil biliyorum ancak oldukça kaliteli bir kask ve aynı fiyata TR de normal bir kask alabiliyorsunuz.
(link)
56 Euro takip edenler vs düşünebilir

Sele değiştirecek olanlara iyi gelebilir
(link)
20Euro selle italia

(link)
bu da 10Euro biraz daha geniş..

37 ve 37,5numaragiyen şıkırdatsın ! karbon ve 51 euro

Forumda bunu giyecek bayan yol bisikletçisi var mı bilmiyorum ama 30 euro kışlık funkier tayt için bedava!
(link)

(link)
THULE 400TL!!! ben almadım siz alın :)))

Soyle bir gozluk var.gecen farkli bir model siparis etmistim ayni fiyatti..onda 5 lens var..artik hangibirini kullanacaksam..
Bunda 3 lens var ve gercekten gerekli kullanilacak lensler var..cakma oeklay galiba..ama kullanici yorumlariyla materyal kalitesi guzel.alacaklara tavsiye ederim..yuzu genis olan arkadaslara daha guzel yakisir.

2017 Marka Yeni Queshark Polarize Bisiklet Güneş Gözlüğü Bisiklet Gözlük Bisiklet Bisiklet Için 3 Lens UV Koruma
(link)
(from AliExpress Android)

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@Ismaildmr

Bundan bende siparis ettim yalniz uc tane lens icinde geliyor degil mi? Siyah cami var mi acaba onu tam anlamadim ama nedense aldim:)) fiyati da guzel bakalim kac gune gelecek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri