Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

70 litre sırt çantası fiyatı çok iyi ne kadar kaliteli bilemicem ama ihtiyacı olanın işine yarar. Bugünün fırsatı kısmında 40 litresi de var ama bu daha mantıklı

(link)

• Beğen
Tepkiler: historiyst
Scudo
(link)
Uygun fiyatlı nabız ölçer var.18.01.2018'de tekrar satışa çıkacakmış.İlgililerin dikkatine...

• Beğen
Tepkiler: Mytafa
Spd yol bisikleti pedalı arayan arkadaşlar wiggle'da shimano PD-R540 pedallar 30.79 dolara düşmüş. Kargo parası da 5.55 dolar toplam takribi olarak 140 lira civarına geliyor. 5.10 lira gibi bir de gümrük ücreti çıkıyor. Ben geçen hafta çarşamba sipariş vermiştim bugün elime geçti. kargoda sıkıntı olmuyor yani. ilgililere duyrulur.
Kallerinin yanında olup olmadığını sorunlar olmuş. Kalller de paket dahilinde ve paket içinden çıkıyor.
Linki de buraya bırakıyorum;
(link)

(link)

Karbon yol kadrosu 210 euro. Avrupa'da tanıdığı olan varsa kaçırmasın.

Bisiklete binerken bluetooth kulaklık düşünüyordum şöyle bir indirim buldum baya aklımı çeldi (link)

Daha uygun fiyata bunu buldum (link)

(link)
160 tl arkadaşlar bugun aldim
aynı zamanda shimano t421 ile iyi bir ikili olurmu clickR kullancam evet acemiyim. acaba seçimlerim en iyisimi mantıklımı degilmi bilmayim.

70 dölar gümrüğe takılıyor muydu yau o_O(özelden cevaplamalı, kızıyolla)
(link)

Bugüne özel Tchibo'da kargo ücretsiz

• Beğen
Tepkiler: Motorola
Screenshot_20180128-023833.png
Yalnız ilginç olarak ilk sepete eklediğimizde indirimi %15 olarak uyguluyor. Son aşamada ödeme yöntemi seçerken havale seçince %23 oluyor indirim. Ayrıca kredi kartına tek çekimde neden %15 anlamıyorum. Neyse bu da böyle bir fırsat :)

-------
vj8kR6.png

Dosyalar

• Screenshot_20180129-145640.png
    Screenshot_20180129-145640.png
    22,7 KB · Okunma: 55
Geri