Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

Evet ürün pahalı ama yine de meraklısına verelim linki. Bir hafta öncesine kadar 258 TL ler de idi, havale ile 160 TL ye geliyor, bu arada karbon sele borusuna önerilmiyor.

(link)

Scudo
Şu an yapmamam gereken bir şey yaparak bu başlıkta “fırsat” dışı bir paylaşımda bulunuyorum ve rahatsız ettiğim herkesten özür diliyorum ama artık şurada ürün ile ilgili yorum yapan, fikir beyan eden düşüncesiz insanlardan gına geldi. Burada kaç kez söylendi ama nedense bu üstün arkadaşlar üzerlerine alınıp “ ben ne yapıyorum “ dememeye ant içmiş gibi hala kişisel yorumlarıyla bildirim almama ve benim gibi bir çok kişinin rahatsız olmasına sebep oluyorlar. Artık kendinize gelin ve hangi başlıkta ne yazdığınızın farkına varın! Bu ileti sahiplerinin, mümkünse, sorgusuz sualsiz bu başlıktan uzaklaştırılması sanırım sorunu çözecek. Çünkü nedense laftan anlamıyorlar. Gerekirse bu iletim yüzünden bana da aynı şey uygulanabilir, problem değil. Yeter ki ANLAYIN artık. Bildirim yolladığım herkesten özür diler, iyi günler dilerim.

Rayban gözlüklerde hayvani bir indirim var. Alıp almamakta kararsız kaldım. Yorumlarda sitesinden sorguladım ve orijinal çıktı demişler. Zaten hb sahte ürün satmaz diye düşünüyorum ama :)

Bilen anlayan bir mesaj atarsa sevinirim. Caravan modelini gözüme kestirdim.

(link)

Screenshot_20181228-195931~2.png (link) %30 75 kamp sandalye hediyeli

Screenshot_20181229-142320~2.png(link)

Bu marka için iyi fiyat. Aynısından ben de aldım, sert kış koşulları için çok ideal olmasa da Türkiye'nin bir çok bölgesindeki kış koşullarına uygun, içi polarlı, pedi rahat bir tayt. şu anki 248 tl fiyatına göre kargosuyla gümrük vergisiyle filan yaklaşık 320-330 tl ye gelecektir.

(link)

• Beğen
Tepkiler: oguz169 ve Afyon35
Merlinde powermetrelerde indirim gozukuyor anasayfada bircok farkli kategori icin de indirim soylenmis bi goz atilabilir
1fa13ca95770fcb7f5b8f53d3b098e93.jpg

(link)
Kampçılar için çok güzel fiyat. Ben 30 dolara almıştım 25 dolar çok güzel fiyat. Amazon'da yeni iseniz desteğe bağlanıp 10 dolar da kargo indirimi isteyebilirsiniz. İhtiyacı olan kaçırmasın çok güzel malzeme, severek kullanıyorum.

Verdiğim linkte Stanley Adventure Kamp pişirme seti var. Türkiye distrübütör fiyatı 400 küsür.

• Beğen
Tepkiler: C.Koc ve observer
Geri