Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

Decathlon da bugüne özel ücretsiz kargo diye sms geldi bilginize.

• Beğen
Tepkiler: celilyafes
Scudo
Belki daha önce yazılmıştır ama ben göremedim. LCW' de bu sene alışveriş yaparken bisikletle ilgili ürünler sattığını gördüm. 3 parça ürün aldım ve memnun kaldım. Bazen fiyatları daha da uyguna indiriyorlar. Forma, şort, ceket vb. ürünleri var. Umarım ileride daha da ürün çeşitlerini arttırırlar. Ben ceket almıştım 200TL' ye şimdi 169,99TL yeni üye olduğum için link paylaşmama izin vermedi.

Dün Forum İstanbul Decathlonda 40 numara xc mtb ayakkabısını 200 TL, Vay Rysel yol ayakkabısını ise 320 lira olarak gördüm. Birer adet kalmıştı. Numarası uyan değerlendirebilir.

Mağazalarımızdan ve decathlon.com.tr'den yapacağın bugüne özel 500 TL ve üzeri alışverişlerinde 100 TL anında HEDİYE! (link)

19 mayıs tarihi için geçerli

Güncel fiyatına göre uygun görünüyor. Ancak kadro boyunu bilmiyorum.
Gravel g2 düşünenler belki satıcıya sorabilir.

(link)

Burda da 55 kadrosu var. Bu bisiklette güncel fiyatına göre uygun gibi.

(link)

• Beğen
Tepkiler: enzo
(link)

CST C1820 27.5x1.95 MTB lastiği 155 TL, ücretsiz kargo.

• Beğen
Tepkiler: Aybek Cihan
Blukar Bisiklet Lambası Seti, Şarj Edilebilir Süper Parlak Bisiklet Işıkları, Çalışma Zamanı, 8 + Saat, 5 Aydınlatma Modu, Su Geçirmez Bisiklet Ön Farı ve Arka Arka Arka Işık Reflektörleri, Tüm Bisikletler için, Dağ
(link)

Vergi dahil 143 TL

Erdoğanlar'da bayram indirimi var ...
(link)

2 adet 700 x 25c Vittoria Zaffiro Pro V G2.0 kargo ve vergi dahil 603TL'ye geliyor, ayrıca peşin fiyatına 6 taksit oluyor. Ülkemizde teki 500TL civarı.

Amazon Germany alışverişleri yaklaşık 2 haftada geliyor.

(link)

"Fırsat Reyonu" konu başlığına sadece "Fırsat" olacağını düşündüğümüz mal ve hizmetler hakkında paylaşımlar yapıyoruz.
Yorum, soru, ya da farklı beklentiler için ilgili kişi ile özel iletişime geçiyoruz...
Herkese iyi forumlar...

Geri