Scudo Sports

Fırsat Reyonu

pisletçilere tişört

(link)

• Beğen
Tepkiler: enqinHLC
Scudo
ben indirim kuponu ile 80 küsüre almıştım burada tl olarak tabi .

(link)

tabi tek ürün ve kargo olursa çok cazip olmayacak ama 75 euro üzerine ekstra 10 euro daha indirim yapıyor .

@waafy
Peki memnun musunuz üründen, kullanma şansınız oldu mu? bende kaliteli bir ön far arıyorum bu aralar onun için merak ettim.

Şöyle bir aksiyon kamerasına rastladım, fiyatı çok uygun geldi, ürün iyi mi kötü mü hiç bilmiyorum, kullanan varsa aydınlatırsa iyi olur.
(link)

@Eser Sevinç Aksiyon kamerası hiç kullanmadım ama normal kameradan bildiğim kadarıyla 30 FPS çok düşük. Hareketli görüntülerde çamur gibi olur.

• Beğen
Tepkiler: Eser Sevinç
@cyurdasiper oldukça memnunum ama karşıdan nasıl algılanıyor bilmiyorum hep farın arka tarafındayım . yansımalı yüzeylerden oldukça uzağa eriştiğini biliyorum umuyorum yayaların gözünü almıyordur. Uzun ,kısa ve yanıp sönmeli modu var artık hep yanıp/sönmeli kullanıyorum londra videoları izleyince önemli olan dikkat çekmek ben buradayım demek .önceden kısa modda kullanıyordum. yağmur geçirmez 20saat ile 120 saat aralıında pil süresi var kullanma moduna göre. tam deneme şansım olmadı ama tamamen karanlık bir ortamda da önünüzü rahatlıkla aydınlatacak gibi şehir ışıklarında test edilemiyor.

@Hamid Asım Bilgi olması için...Ben 1,81 boyunda 78kg ım. 81kg oldugumda da 76ya indiğimde de M beden iyi oluyor.

@alper 76
1.78 boy 82kg yim kendim için L aldım arkadaş 90kg 1.75 ona da XL aldım. bahsettiğiniz gibiyse benimki biraz bol mu olacak acaba? normalde hemen hemen tüm markalarda L oluyor. Kalçaya göre L gözüküyor tabloda :islik:

@waafy teşekkür ederim ayrıntılı bilgilendirme için. çok yardımcı oldunuz.

@Taxonera

İlk alacaksınız, deneyip almanızı öneririm.
bacak kalınlığı ve yapı ile ilgili bu biraz.

@Mehmet H.
Kullanıyor musunuz uygulamayı. Ben kullanırken bir şey oluyor. Uygulama kapanıyor. Tekrar açıyorum. Oturuma devam edilsin mi sorusuna evet diyorum. Daha sonraki soruya ise evet diyorum soru ise ..... ara verildi oturuma eklensin mi dediğim zaman yaptığım km uçuyor ve sıfırlıyor ama zaman yerinde kalıyor yani sonuçta 1saat gibi bir zamanda 3km yaptı gibi bir şey çıkıyor. Sizde de oluyor mu

• Beğen
Tepkiler: shielD
@Taxonera çok stabil bir şekilde kullanıyorum uygulamayı. Km saati ile %1 lik küçük farklar olabiliyor. Durduğunuzda uygulamada ara veriyor. Sanırım sizin telefonunuz uyumluluk sorunu yaşıyor. Farklı bir ROM yuklerseniz sorun düzelebilr yada strava gibi alternatif uygulamaları denemelisiniz.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet H.
IMG_7687.JPG IMG_7689.JPG Decathlon da ışıklar 9,99 a düşmüş Mall Of İstanbul da. İster kaskınıza isterseniz gidona bağlayın. Hem yanıp sönme hem de devamlı yanma modu var. Ben kaskımın ön tarafına bağladım arka taraf içinde almayı düşünüyorum.

@Taxonera
Ayarlarda ekrani daima acik tut diye bir secenek var onu secmeniz lazim

• Beğen
Tepkiler: Taxonera
@E.Balkan bedeni large yapınca fiyat 119 oluyor? bu nası iş, large olanlar yeni parti mi acaba?

Rengi mavi yapınca da xxl ve s bedenler 59 tl:) bedeni uyan kaçırmasın

@Kazuya bende farkettim simdi ama kazancınız kısmı hiç düşmüyor

@M.Ozkul çoğu yerde böyle aslında fırsat adı altında normal fiyattan satılıyor

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Geri