Scudo Sports

Fırsat Reyonu

Daha önce yazılmış mıdır tam fırsat mıdır hatta çalışıyor mu bilmiyorum:)

Decahtlon sitesi bildirim alma gibi bir fonksiyon yapmıştı ben de kabul etmiştim..
Neyse 2 gün önce bu özelliği ilk kullanan kişilerden birisiniz
size özel kargo bedava kodu ''vs vs'' yazıyordu sağ altta.. O kodun ne olduğunu unuttum , kargobedava gibi bir şeydi..
Belki düzgünce öğrenirsek sipariş verenlere yardımcı olur.

Scudo
Bisiklet alacak arkadaşlara giriş seviyesi için uygun geldi fiyatı(link)

(link)
MERLİN de ki ucuz bisiklet taşıyıcı ları...

@oztek2323 bugun nite ize handband adlı ürünü aldım. Ürün gayet güzel temiz bir üründü. Kullanıma gelince benim işimi fazlasıyla göreceğine eminim. Sallanma, düşme gibi tehlikesi yok. Öneririm

48$'dan, 30$'a düştü.
(link)

http://www.wigglestatic.com/product-media/5360112394/dhb-New-Forest-Spring-Short-Sleeve-Jersey-Short-Sleeve-Jerseys-Blue-SS16-1.jpg?w=430&h=430&a=7

Merhaba millet. bike-compenentste 100€ üzeri ücretsiz kargo kampanyası var.

• Beğen
Tepkiler: tolga akyol
@tolga akyol Hayır devam ediyor. Ürünü sepete ekledikten sonra ödeme ekranında indirim kodu bölğmüne DHL100 yazmak gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: tolga akyol
arkadaşlar merhaba kron fd 500 kullanıyorum, note3 telefonum var ( 5.7 inch ) , katlanabilir için hem telefon tutucu hemde cüzdan vs koyabilmek için gözü olan bir çanta arıyorum. Birçok çeşit var o nedenle ürün tavsiye yerine kullanan arkadaşlar var ise yorumlarını rica ediyorum, teşekkürler.

gearbest yüzde 8 indirim kuponu göndermiş bana mayıs 5e kadar geçerli. ben kullanmayacağım isteyen kullanabilir. GB0419 kupon bu. kullanan kullandığını belirtirse başkaları boş yere uğraşmaz.

Firsat olarak sayilirmi bilmem ama bu saati almak istiyorum sizce nasildir 29 fonksiyonlu sicsklik olcuyor ekran aydinlatmasi var buyuk ekran ayriyetten 2. Dokunmatik tuş
Bisiklet Kablolu Kronometre Bisiklet Bilgisayar Bisiklet Giriş Seviyesi Kilometre Dokunmatik Düğmeler Kontrolü Su Geçirmez 5.1*3.7 CM LCD Ekran
(link)
(from AliExpress Android)

Lüleburgaz'dan gönderildi

@Bartu Bilgi Hocam iş görür ama bir uyarı arkadaşa aldık Sunding ancak cihazda rakamlar hariç yazıların tümü Çinçe. Satıcıya özellikle bunu sor. Cihazın dilini değiştiremiyoruz kalakaldık öle.

Selamlar herkese, Aliexpress'den bisiklet taytı/forması getirtmeyi düşünüyorum gördüğüm kadarıyla "merida" "inbike" gibi duyulmuş markaların ürünleri bulunuyor. Yurtiçi sitelere baktığımda da fiyatları yaklaşık 2-3katı daha pahalı. Sorum şu olacak, daha önce bu ürünleri alan oldu mu kalite bakımından nasıldır? Buradan alayım dicem şortları 100-120 lira arası burda 12$ kargo bedava. Bir inceleyin fikrinizi almak isterim.
Teşekkürler.
Buyrun bu da linki:(link)

Edit: (link) birde bu ürün var fazla ilgi gören.

Geri