Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

@joachim hocam şu kaskı beğendim ama yine ölçülerü dediğiniz gibi decathlon ile oranlayanilir miyiz? (link)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@Charlie
Bahsetyiğiniz kaskı gormediğim için bilemiyprum. Ben bahsrttiğim kaska s m bedeni 54 60 yazıyordu decathlonun l bedenine denk geliyor. Eger begendiyseniz 2 bedeni de alın bence (kargo bedavata gelir) hangisi olmadıysa dükkana iade edip paranızı hemen iade etsinler. Karankara düiünmeyin hiç :)

@joachim acaba kaskla beraber fotografınızı atarmısınız alcak kişilere kaskın kafadakı durusu bellı olur fotograflarda yok ne yazıkkı :(

• Beğen
Tepkiler: Elbrus
belki özellikle bu seti bekleyen vardır, paylaşalım ;)

https://i.hizliresim.com/810Wpr.jpg

(link)

@Türka¥

Paylaşım için teşekkürler bende araştırıyorum bu seti bu arada sanırım Merlin'de daha uygun fiyat var az önce gördüm sizin linke baktıktan sonra.

(link)

@omer07tr Merhaba. Paylaştığınız ürün hakkında bilginiz var mı? Fiyat güzelmiş ama ürün nasıl acaba?

@omer07tr
Ben aldım. Bisiklet tutması gereken mavi plastiklerin önüne ve arkasına bant sardım çünkü sabit durmuyorlar. 600 km yol yaptım sıkıntı olmadı. Alıp uzun süre kullanılabilir.

• Beğen
Tepkiler: omer07tr
["Burak_Cakir, post: 1991081, member: 57806"]3 liraya bisiklet kilidi diye alıyonuz ondan sonra buralarda bisiklet çalındı ilanı paylaşıyorsunuz. iple bağlasan daha sağlam olur. 3 liraya kilitmi olur diyen yok. ucuzmuş allesen hırsızla ortakmı çalışıyorsunuz.

tumblr_inline_n0ovf2pb2f1roizrh.jpg

Sanki 30 liralık kilit takınca hırsız çalmaktan vazgeçiyor.

@omer07tr bende n11 ACS mağazasından kargo dahil 59,93 almıştım. Mavi tutacak kısmını sabitlemek gerekiyor. Birde ilk kurduğumda tam ayarlarma yapamamış bu yüzden sünger destek kısımları oynadığı için temas ettiği yerde biraz hafif çizik olmuşmuş. Pasta cila ile giderilebilir. Şimdilik bende memnunum. Asıl testi karar verirsem bu hafta sonu Ankaradan-İstanbulla giderken yapacağım. Şehir içi kullanışlı ama şehirdışında 120 km ve üstünü yaparken sağlam kalırsa asıl testi geçer. :)

(link)

Bu hafta 150 psi 30 litrelik Oto araç hava kompresörü aldım. Bugün elime ulaşır. İhtiyacı olan için fiyatı iyi gibi geldi. Metal gövde olması ilgimi çekmişti.

(link)

@Mehmet Ural
- bisiklet arabanın üstünde seyahat ederken herhangi bi uğultu ses oluyor mu?
- bir de bisikletin yukarıda olduğunu unutma durumunu hiç yaşadınız mı?

@Türka¥ Önceki aracımda 2 tane MTB taşıyordum, 90 km/s süratten sonra rüzgar sesi oluyor.
Şimdi kullandığım aracıma tavan barı almadım, bagaj taşıyıcısı kullanıyorum, açıkçası sürekli bisiklet taşımadığım için tavan barlarının bisiklet olmadığı zamanlarda uğultu sesi rahatsız ediyordu beni.
Eğer sürekli bir taşıma durumu yoksa bagaj taşıyıcıları gayet güvenli.

@Tolga Uşaklı

benim bagaj bu şekilde olduğu için arkaya askı takamıyorum.. aslında buna uygun bagaj askıları var biliyorum
ama bu gibi kapılarda, bisikletin ağırlığı zamanla kapının gönyesini bozuyor diyorlar.. bu ne kadar doğru bi bilgi bilemiyorum!!!

https://i.hizliresim.com/o7Qk1k.jpg

@Türka¥ Bende de var Thule 3 adet bisiklet taşıyorum. 70-80 km üzerinde bisiklet olmadan dahi gürültü var ve yakıt tüketimi artıyor. Bisikletler varken gürültü çok daha yüksek oluyor alıştım ama. Resimdeki 4. de tekerlekler bagaja kadro arkaya şeklinde taşınıyor :)

IMG_5030.jpg

• Beğen
Tepkiler: Tolga Uşaklı
Geri