Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

@Kadirhan çanta kaç zamanda elinize ulaştı acaba ? 39-50 gün arası diyor da açıklamada.

Scudo
@1dost

sizin aldığınız reflektif yelek, koçtaş'ta 9liraya satılıyor ve kumaş incecik, ön taraf cırtcırtlı..
bana göre başarısız bi tasarım, kısa bi süre kullandıktan sonra arkadaşa hediye etmiştim

(link)

daha sonra N11 sitesinden şu yeleği 20lira gibi bi fiyata almıştım
kumaş daha kaliteli ve fermuarlı.. reflektif özelliği de hem yatay hem dikey.. bunu tavsiye ederim ;)

https://i.hizliresim.com/ZdJ6DV.jpg

not: koçtaştaki yelek fotoda sarımsı görünüyor ama aslında sizin aldığınızın aynısı!!!

@Türka¥

Bunun linki var mıdır hocam?

@furkantrojka

Maalesef jel kısmın yapısı gereği biraz aşağı kayma ve dolayısıyla bel açılması olabiliyor askısız taytlarda... Aslında onlarda da bel kısmında düğmeler var, üste giyilen t-shirt lerde düğme deliği varsa eğer ilikleyerek sorunu ortadan kaldırabiliyorsunuz sanırım...

Her modelde olmayabilir... Yada düğmelerin kullanımıyla ilgili yanlışım varsa eğer bilgi sahibi arkadaşlar düzelteceklerdir.

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@sspl

geçen sene 14lira yelek + kargo bana ait şeklinde toplamda 20lira gibi bi rakam ödemiştim..
aynı satıcıya şimdi baktım da, fiyatı 18.72lira yapmış, kargoyla 25lira gibi bi rakam sözkonusu olabilir, belki daha az tutar bilemiyorum..

(link)

@Türka¥ adaş şu an 9₺ye düşmüş ama @soneryen arkadaşın dediği gibi terletir mi bu , hava alıyor mu? biliyorsunuz ki bu en çok şehirlerarası yollarda uzun sürüşlerde lazım olacaktır, rahat ettirir mi?

@1dost
9 lira para değil nerelere vermiyoruz alın deneyin ama terletme yapmayanlar var file gibi 30-40 TL ama denk gelince paylaşırım şuan nerede var olduğunu bilmiyorum

Ucuzları şantiyede iş güvenlik uzmanı iş kazasına tedbir amaçlı aldırıyor. Bisiklette fayfalı olur mu evet terletir mi evet.

@furkantrojka Askılı olmayan yazlık taytım tam üzerime göre zaten bacaklar taytı alt kısımdan tutuyor onun için aşağıya kayma gibi bir durum söz konusu değil. Askılı taytı özellikle kışlık seçtim. Alttan termal içlik üzerine askılı tayt onun da üzerine yazlık forma giyiyorum. Üzerime de rüzgar ve su geçirmez montumu giydiğimde kışa hazırım.

@Memcose
Doğru kayma ve açılma oluyor. Çıplak vücutta beldeki kaydırmaz jel bant iş görüyor ama sürekli aynı performans olmuyor. Çok iyi ürünler var elbet ama askılının yerini tutmaz. Askılıda da tuvaletin gelmesin bela ya. Küçük büyük fark etmez her türlü tuvalette sıkıntı yaşatıyor. Kısa turlardA çok iyi ama vücudu yek parç sarması güven hissi bile uyandırıyor, konfor veriyor daha çok pedallamak hissi veriyor.

@soneryen
Fırsat reyonunda port bagaj ve heybe sormam gerçekten alakasızmış eleştri yapıcaksanız önce ne yazıldığına dikkat edin .

@mavibere
Sende onlar gibi fırsat ürünü bulduğun taytı paylaş sonra bana olur mı diye sor. Yada jelleri kaliteli mi alan var mı diye sor. Sen heybe mi paylaşttın fırsatta bagaj mı buldun.

@ecsahan 20 günde geldi ama bir standartı yok. Genellikle 25-30 gün diye düşünün.

@1dost Fiyat ultra fahiş. Geçmiş olsun. Ederi 10 TL en çok.

@VolkanAlcin Arkadaşlar iş kıyafeti satan mağazalrdan 10 TL'ye alırsınız. Tahtakale'de 7 lira. Dekatlon farkı :)

Aynen öyle konunun başlığına sadık kalınmasi kanaatindeyim özelden sorulursa yorumları daha iyi olur kanaatindeyim bende

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@Şükrü Güllüoğlu
Ben halen nefes almaması ve terletmesini söylüyorum illede alacaksanız file olan medelleri alın
image.jpeg

Bisiklet parçasıyla alakası yok fakat aşırı ucuz diye paylaşıyorum bisikletle giderken kullanırsınız :D

Türkiyede en ucuz 120TL ye alabiliceğiniz harika bir oyuncu kulak için kulaklığı. 40/50TL (orjinal kutusu için 10TL daha istiyor) 2 tane aldım geliyor
(link)

Not : yorumlarla bakarsanız orjinal kutusunda geldiğini söylüyorlar. arada kırık gelenler olmuş

BİM de aksiyon kamera vardı arkadaşlar. AEE S50 300 tl çok diyenler var ama çin den gelmesini beklemek yerine bu alınabilir mi sizce?

Geri