Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

@o.kucuk
Ben evde durur diye düşünmüştüm. Bende sele borusu içinde pompa var. Bir de decathlondan aldığım ucuz bir pompa var. Fakat bu pompada basınç göstergesi olduğundan tercih edilebilir. Kompresör ise 220 volt adaptörü varsa evde o da bulundurulabilir.

• Beğen
Tepkiler: o.kucuk
Scudo
yaz geldi kampçıların kanı kaynamaya başlamıştır..
bütçesi kısıtlı olanlar buna bi baksın derim..

açık adresi yazıyorum -> MIGROS :D

https://i.hizliresim.com/l1dGRk.jpg

(link)

Süper fiyat. Ben siparişi verdim sizde bir göz atın derim.

Arkadaşlar Carraro CR Race 052 de havale fiyatı 2000 tl, taksitli fiyatı 2100 tl. 54 cm kadro var sadece ellerinde bana küçük kalıyor, ihtiyacı olan baksın bir
(link)

@Charlie
Hocam fiyat çok iyi. 2015 model alet ama adamıns attığı 2014 model 2000 lira istiyor utanmadan. 2014 senesinde bu alet 1800 civarıydı. 2016 modeliyle farkı da yok işin saçma tarafı. Şuan bayiiler 2700 olan liste fiyatından 2300 e kadar iniyor en fazla. Şu fiyata alacak olan arkadaş kaçırmasın derim.

@Auron Sanchez Carraro' nun bu serisini çok beğeniyorum. Eldeki mtb' yi satıp, carraro yol bisikleti alsam mı diye düşünmüyor değilim ama, mtb'yi satmadan yanına almak için bekleyeceğim :)

Elden görerek almak isteyenler Eminönü carraro bayisinde 2 ay önce sorduğumda nakitte 1850 tl ye bırakıyorlardı 2015 modelini. Haberiniz olsun. 52-54 ve 56 kadro mevcuttu. Taksitli 2000 tl ye veririm demişlerdi. 2016 modeli birebir aynı olmasına rağmen 2350 tl nakit fiyatıydı. 2 ayda fiyatlar değişmemiştir sanırım.

Arkadaşlar.
Aşağıdaki yağmurluk %50 indirime girdi. Muadilleri ülkemizde 200 TL'den başlıyor ama yakından görme fırsatı bulmadım. Nefes alıyor mu? bilmiyorum. Özelliklerinde alıyor alıyor. 20 TL. kargo ile birlikte 70 TL'ye geliyor.
Ciddi ciddi düşünüyorum. Kullananınız var mı? Yada bu ürünlerden anlayan. Bu vesile ile fırsat reyonunda da ürünü paylaşmış olayım.

(link)

• Beğen
Tepkiler: orneken
@soneryen Linkte incelemesi yapılmış ve nefes alabilir denmiş. Yağmur ceketi, su geçirmez değil de yağmurlu günde idare edebilecek şekilde bir ürün. Malzemeden dolayı da katlanıp cebe sığabilir.

(link)

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@orneken
Yapmurluk lazım. Rüzgarlıktan ziyade ama bş bakayım. Bu arada cevabınız için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: orneken
@0geday
Bence bu fiyata kaçmaz bir ara çok bekledim indirime girmesini ben bisiklet aldıktan sonra indirime girdi

• Beğen
Tepkiler: 0geday
(link)

indirimde bisiklet çantası var arkadaşlar lazım olanlar için rengi yüzünden dışlamış olabilirler

@0geday
Cildiracam yaa para elime carsamba persembe gibi gececek simdi nasil alacam bunu ben :(((( arkadaslar ne zamana kadar indirim bilen var mi

@Ozan k.

2500 tl ye 2016 model Mosso tca735 he. Hemde 105 5800 setli. Hem de sifir. İmkansiz bence. Benim sordugum yerlerde 3600 nakitten asagi yok. İnternettede 3500 en uygun. Eger varsa insanlari bilgilendirin nerede olduguna dair. Cunku dediginiz buyuk firsat ve burada paylasilmali. Link veya dukkan adresi bekliyoruz sizden. :harika:

Hayir 2015 mosso tca 11li sistem bulursunuz. Burada bir arkadasimiz almisti hatirlarsiniz. Aydindaydi sanirim.

Geri