@Türka¥ O kilitden de mevcut Uzun süre bırakacağım zaman onu kullanıyorum. Alarmlı kilidi bisikleti iş yerimin önüne veya yakınıma bıraktığımda kullanmak için almayı düşünüyorum. Çalmak için değil de meraktan kurcalayan da çok oluyor, kilitliyken bile tartmaya çalışan, vitesiyle oynayan vs.
Tchibo dan mont, kilit vs eklemiştim sepete, mobil uygulamadan girince sepette ekstra %10 indirim yapıldığını gördüm yıl sonuna kadar mobilden yapılan ilk alışverişte tüm sepete %10 indirim kampanyası varmış. İhtiyacı olanlar kaçırmasın.
bence bisiklet ceketi al dostum içi ince polarlı kışlık ve bahsettiğin ürünlere göre daha kullanışlı , beden olarak sana sanırım L beden uyacaktır diye düşünüyorum alacağın ürünün beden kalıplarına göre değişir
@ümit KOCABAŞ Bisiklete binerken kullanacaksanız koşu montu daha mantıklı olur. Hareket imkanı, hava alması, hafifliği vs. önemli etkenler. Bahsettiğiniz kayak montunun linkini paylaşırmısınız? Beden olarak da bence M daha iyi olur, ben mağazada L beden denedim büyük geldi baya, boy 174, kilo 70.
@ümit KOCABAŞ Bu da güzelmiş ama bence koşu montu bisiklet için daha uygun. Yakınınızda mağaza varsa deneyerek almanız daha iyi olur. İnternette de kargo ücreti yok beğenmezseniz iade edersiniz bir zararınız olmaz.
@PeDaLLı-YoRuM Selamlar, bu ürünü sepete attım ancak son anda almaktan vazgeçmiştim çünkü görmeden alacaktım, yorumunuza istinaden tekrar almayı gündeme aldım Teşekkürler