Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

Scudo
Arkadaşlar pedalladan 59 tl ye kargo dahil XT 10 uyumlu zincir aldım baya da indirim var bi göz atmanızı tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
(link)

Bu ayakkabının fiyatı bana baya uygun gözüktü, ihtiyacım olsa alırdım.

http://images.tapatalk-cdn.com/15/12/12/85bfc67f634894cfeaa0f768bc07067f.jpgmontu bugun denedim t shirt ve ince polarla, ruzgari hissetmedim yokus assagi inislerde bile , hafif, terletmiyor, kumasi iyi :) is görür guzel urun sadece yagmurda denemedim sanirim problem olmaz fiyati da guzel gibi .

@Cesmeonu Geçen hafta içinde bende bundan aldım, mobil alışverişler de ve e-mail reklamları gönderilmesine üye olursanız eğer ekstra %10/%10 indirim yapıyor. Biri mobil de diğeri de masaüstü kullanımda değerlendirilebiliyor sanırım. Bende bugün denedim fakat şehir içi basit bir gezi gibi olduğundan tam test sayılmaz.
Kollardaki küçük bir kısım ve sırttaki boyunca bir kesimi bulunan kumaş yağmuru geçirecektir. Ben şahsen biraz daha kalın bir ürün bekliyordum fakat sadece rüzgarlık amacıyla kullanacaklara tavsiye ederim, tabi yağmursuz havada koşacak ve yürüyecek olanlara da. Uzun mesafeler de bisiklete binilecek hatta yağmurda denenecek bir ürün değil..

Bugün starcity(ist) adidas mağazasından adidas,gore-tex,wind stopper logolu bere aldım. 26tl tek ölçülü. sepette 2,3 tane daha vardı. Ummadığın yerde ummadığım bir markada karşıma çıktı. Muhtemelen bu sabah test edeceğim ,geçen balaklava üşüttü bayağı.

Biraz alakasız ama çok hoş :D

(link)

Önce okuyun sonra link1 e tıklayın

Ya abiler kardeşler şöyle 50-60 aralığında kulaküstü kulaklık öneren varmı ya ?

@Kubilay Koparan

Mikrofonlu mu ? Oyun için mi ? Hangi müzik türü ? ...

Tarzında bir ton soru var. Şahsi tavsiyem donanım haber forumu ziyaret etmendir.

Eğer 20 ₺ civarı kulakiçi bir kulaklık ararsan KESİNLİKLE sennhiser mx 80 almalısın. Bu sulardaki en sağlam maldır. Tanıdıklarım arasında ses kalitesitesi tarafından övülmüştür (öven kişiler bilgili kişilerdir. Rahatlıkla teknoloji bazında sohbet edebilirler.). Mx mx170 kullanma fırsatıda buldum. Fiyat farkına deyecek bir kulaklık değildi açıkcası ama yine de ideal bir ürün. Garantisi de sağlam.

Biraz alakasız oldu üzgünüm.

Paylaşıldı mı bilmiyorum ama tchibo'nun internet sitesinde U kilit 24,95 bu da (link) , bisiklet kaskı 34,95 bu da (link).

İstanbulda kadıköy ve istiklaldeki şubelere baktım göremedim. Özellikle U kilit aklımı kurcalıyor, alan olursa veya daha önceden kullanan varsa yorumlarını alırsak güzel olur.

• Beğen
Tepkiler: Buğra E
@Türka¥ aldım kullanamadım daha ancak PED dışında çok kaliteli bir kumaşı var. Ped bildiğin sünger, pazarda bile bu fiyata bi şey bulunmaz

@DutPekmezi Teşekkür ederim bilgisayarda kullanmak yani daha çok müZik dinlemek için arıyorum fakat bir mikrofonu olması şart.Şuan araştırmadayım zaten fakat tercihim kulaküstü.

Gg dan ihtiyaci olanlar kacirmasin
Vodafone avantajcepte uygulamasini indirip tel no ile kayit oluyoruz..gg da gecerli 100 tl alt limitli 30 liralik kod veriyor...
Ben sigma 16.12 aldim 80 liraya

(link)

• Beğen
Tepkiler: Zafer KAPLAN
Tchibodan aldigim kilitler

(link)

(link)

%23 indirim koduyla 2 kilidi kargo dahil 51 liraya aldim çok uygun oldu

Tchibo kapisonlu Yagmurluk 30 lira m ve l bedenleri var fiyat uygun...kalitesi hakkında fikrim yok..

(link)

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
@sivribey Acaba kilitler elinize geçti mi?
U kilidi almayı düşünüyorum ama fiyat yüzünden kafamı kurcalıyor, dışarda kullanmak için uygun mu acaba diye.

• Beğen
Tepkiler: sivribey
@Onur Y. Bugun verdim siparisi katlanir kiliti forumdaki arkadaslar guzel oldugunu soyluyorlar u kilitte guzeldir diye tahmin ediyorum... Katlanir kilit diger firmalarda 90 lira civari

Geri