Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

Scudo
@Zafer KAPLAN (link) Ben kupa, çanta, şapka aldım. T-shirt alacaktım bedeni kalmamış. Yastıklarda güzel fakat çok yok.

merhaba arkadaşlar;
önceki sayfada bahsedilen Lafuma 8000 içliği ben aktif dağ faaliyetlerinde kullanıyorum ve işimi görüyor. daha iyileri var tabii ki ama F/P olarak gayet başarılı bence.
bahsettiğiniz koku olayını ben hissetmedim. ama sebebi içeriğinde kullanılan PP ( polipropilen) maddesidir. bu madde maalesef koku yapmaktadır. Fakat ter tutmaması ve diğer malzemelere istinaden daha hızlı kuruması sebebiyle teknik giysilerde tercih edilir.

• Beğen
Tepkiler: ilker
(link)

Gencler bu urunu magzadan 99 tl aldım dun bilginize. bir iki ley daha var giderseniz foruma ugrayın :)

• Beğen
Tepkiler: Alper Yıldız34
MERLIN de lusso bisiklet tişörtü... fiyatı iyi gibi 47TL
(link)

kullanan varsa daha iyi yorumlayabilir, ucuz görünce koydum.

Lusso ingiliz malı ürünleri çok iyidir yağmurluğunu indirimde 40TL den almıştık süper bir üründü.

Arkadaşlar n11 de tamir standı buldum. Fiyatı gayet uygun
http://images.tapatalk-cdn.com/15/12/19/62a704a6f8e4865711dc07f18115c470.jpg

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
@Hamid Asım Merhaba, bu Merlin in TL dönüşümleri birebir doğru fiyatlandırma mıdır yoksa büyük değişiklikler olabiliyor mu?

Ayrıca arkadaşlar ceket-mont almak istiyorum, dechatlon daki bu (link) ceketin daha iyisi olabilecek bir başka marka model biliyor musunuz? 200,00 TL ye kadar benim için idealdir.

high montain fuji windstopper tek kelime ile mukemmel 180 lira.decatlondaki montlar resmen naylon.

@Zafer KAPLAN
merlin TL donusumunu uluslararasi kur donusumu ile yapiyor. Odemeyi kredi karti ile yaptiginizda kartin bagli oldugu bankanin kur donusumu kullanilir. Paypal ile odeme yaparsaniz paypal kendi icinde kuru donusturup bagli oldugu kredi kartina TL olarak yansitir veya isterseniz bu isi bankaya da birakabilir. her halukarda merlin'in verdigi fiyattan biraz daha yuksek odeniyor ama arada cok yuksek fark olmuyor %3-5 TL diyelim

• Beğen
Tepkiler: Zafer KAPLAN
@Zafer KAPLAN

bu urunu arkadsim kullaniyor cok memnun ruzgar kesme ozelligi iyi ancak su gecirebilir bu sebeple ince yagmurlukla birlikte hemen hemen her hava sartinda kullanilabilir cok yonlu bir forma fiyati da muadillerine gore cok uygun

• Beğen
@tbag45 İlginiz için teşekkür ederim, bu iki ürünün de benzerlerinden kullanıp, tecrübe ettiniz mi acaba bu şekilde tavsiyede bulunuyorsunuz? Eğer öyle ise elbette ki tavsiyenize uyacağım.

high montain fuji ceket cepleri, kapsonu ve bol kesimi ile bisiklet kullanimina uygun degil, icerdeki teri disari atacak file ya da fermurali kisimlari yok decathlondaki onerilen mont ile karsilastirilacak bir urun degil cunku yapisi ve kesimi kumasi vs tam bir bisiklet ceketidir test edildi onaylandi decathlondaki yorumlara bakip bu sonucu siz de cikartabilirsiniz

• Beğen
Geri