Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

Scudo
@CZCN kafa ölçüm 57cm 59 fazla mı büyük olur acaba

@E.Balkan

Alıp deneyin olmazsa iade edersiniz, deneyerek almak daha iyidir hem.

@CZCN deneme şansım yok maalesef eskişehirde ki tchibo da bu ürün yok :(

@E.Balkan
Tchibo iade en kolay firmadir.90 gun iade garantisi var. Kutusunu bozmadığınız surece her turlu kolaylık var. Kargosunuda kendileri karşılıyor.

Bu ürün çok iyi denk geldi, tam da aradığım özellikte ve fiyatta, teşekkürler... :) @Sukru71

@shielD

Kaskı ilk siz attınız, tesekkürler. Kargoya ne kadar da veriyorlar, dün gece siparis verdim ama bi hareketlilik yok henüz.

@Mehmet Akan
ben salı günü buraya yazdıktan sonra sipariş verdim, bugün teslim aldım. ertesi gün kargoya verdiler yani. ayrıca parasına görede çok güzel bir kask, denk getiren kaçırmasın bence :)
birde Tchibo nun sitesinde kargoya verildi diye yazmıyor genelde, faturası kesildi kargo şirketinin teslim alması bekleniyor yazıyor fakat kargoya veriyorlar, o yazı sizi aldatmasın.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Akan
uyku tulumu almayı düşünenler için güzel bi fiyat sanki..

FORCLAZ 15 uyku tulumu

https://i.hizliresim.com/a3Lvzg.jpg

edit: internet fiyatı da indirimliymiş zaten

(link)

@E.Balkan senin bu yorumunu görene kadar Eskişehir'de tchibo olduğunu bilmiyordum. Thank ;-)

@sspl

Katılıyorum, ben alttaki ürünü kullanıyorum telefonumda, gayet memnunum. 10 TL farkla daha iyisi alınabilir.

(link)

Yarın bi decathlona uğramak lazım. Serı sonu mallara bakmak için. Ankaranın soğugu acaip deyiyor. Nisanda da yağmur başlar ohhh :)

Bisiklet sepetinde topeak ayarli matara kafesi 22tl. (Normalde 30-40 civari)

Aktif pedalda elite thermal matara 30tl (normalde 50, indirimde 40tlye satilirdi)

Delta'da topeak sele cantalarinda kompili indirim var. Aklinizda olsun...

• Beğen
Tepkiler: Sarp X
ATAK bisiklette 1000'lik ZEFAL MAGNUM matara 24,90 lira

- kargo ücretsiz
- ürün termal değil baştan belirteyim
- halihazırdaki matara kafesine rahatlıkla sığıyor

(link)

N11'de bisiklet sepeti adlı satıcı zefal arctica termal 700 ml olanı kargo dahil 34 liradan satıyor. Bir elite nanolite olmasa da, kargo dahil ve 700 ml olması avantaj.

• Beğen
Tepkiler: Sarp X
Böyle bir ürün var sizce nasıl?

(link)

Geri