Scudo Sports

Fırsat Reyonu

İhtiyacı olan kaçırmasın.
(link)

Scudo
@kobalamin Cihazın alt yeşil bölümünde sağ ve sol tuşlarla verilere ulaşılıyor.

• Beğen
Tepkiler: kobalamin
Malum sezon yavaş yavaş bitiyor. Kışın yaklaşması ile birlikte birçok firma ellerindeki ürünleri bitirmek ve stok eritmek maksatları ile %20 - %30 - %40 belkide daha fazla indirimlere gidebiliyorlar. Bu tarz ürünleri bu konu üzerinden paylaşalım belki sıfır ürünü çok uygun fiyata alıp seneye kullanmak isteyenler olabilir. Bunlardan biride benim. Sürekli araştırıyorum. Bir tanede yol bisikleti almak istiyorum fakat bir türlü istediğim tarz ürünlere uygun fiyata sıfır olarak denk gelemedim. Belki paylaşacağınız bir ürünü bende alabilirim. Cuzi indirim olanları paylaşmayalım lütfen gerçekten cezbedici indirimler olanları paylaşalımki işe yarasın. Birde önceki ve sonraki fiyatı şeklinde örneklendirir isek süper bir yardım olur. İyi forumlar.

Sedona 420 almayı düşünüyorum 1600 TL ' ye sizce eylülden sonra fiyatlar daha da düşer mi birde genelde hangi aylara kadar kullanabiliyorsunuz bisikleti.

@kubilay katmerci

İşte tamda bu soruların için açtım bu konuyu. Fikrimi soracak olursan 5-10 derecelere düştümü bisiklet işi bitiyor gibi. Ekim - Kasım iş biter. Tabi kışın bile karda süren var o ayrı konu.

@ÇaNakkaLeRuHu
Evet konu tam mevsiminde olmuş :) ben işe git gel için alıyorum genelde İstanbul da kar çok geç yağıyor sıkı giyinip işe git gel yapabilirmiyim 10 km var yok, şimdi bir heves alıp kenara atmak istemiyorum.

@kubilay katmerci

Bende bir haftadır işe gitmek için kullanmaya başladım bisikleti Arnavutköy'den İkitelli'ye gidiş dönüş 34.5 km tutuyor ve MTB ile gidiyorum bu yolu Strava kayıtları var. Tüm yüküm 100kg mı geçiyor giderken. Bu yüzden bisikleti Cx yada yol bisikletine çevirip hafiflemem lazım ama istediğim ürünler hala pahalı. İnşaallah birşey çıkar bu konudan da işimize yarar.

@ÇaNakkaLeRuHu
Umarım ben bi 15 20 gün daha beklemeyi düşünüyorum kafamda %90 sedona 420 var ama bakalım belki güzel bisikletlerde ucuzlar onlara yönelirim.

Konunun takipçisiyim. Hibrit ya da fitness diye geçen modellerde indirim olursa değerlendirmek isterim.

Wiggle'da oldukça güzel indirimler var. Bakmak isterseniz: (link)

@bsklt07

ikinci el düşünmüyorum. Cezbedici bir indirim olan sıfır ürün tercihim. Aero kadro, 2x11 den az olmamak kaydı ile 8-9 kg larda seyreden sıfır ve ucuz bir bisiklet istiyorum. Çok şey mi istiyorum acaba :D

sıfır sayılır az kulanılmış evde bekliyor kadrosu büyük geliyor bana

Bende kurban bayramından sonra bir yol bisikleti almaya niyetlendim, umarım kayda değer indirimler olur hali hazırda dövizinde yükselmesiyle bisikletler ciddi şekilde pahalılaştı inşallah alabileceğimiz seviyelere iner.

@sherlock

Biraz göz gezdirdimde bu fiyatlar önce bindirim sonra indirim yapılmış gibi gözüküyor. Önceki fiyatlarını biliyormusun ? Gerçekten söylenen indirim yapılmışmı ?

@bsklt07

Yapma gözünü seveyim bana Salcano deme aşağıdakini tercih ederim :p

img201411260041450.jpg

ne varmıs salcano da saglam bisiklet daha bir arıza yaptıgını görmedim

• Beğen
Tepkiler: hashus1099
@bsklt07

Fabrikası iki sokak altımda neyse dedim ya konuyu dağıtmayalım :huhuu:

tamam dagıtmayalım sonuca gelelim begenmedin galiba bisikleti

Geri