Scudo Sports

Fırsat Reyonu

@sahbaz061

İnşaallah bakalım. Bir ümit açtım bende konuyu. Bende araştırıyorum fakat öyle cezbedici bir indirime rastlamadım şu ana kadar. Bakalım 1-2 ay'a beklediğimiz indirimler gelir diye düşünüyorum.

Scudo
Biraz konu dışı olacak ama fiyatlar bir iki aya düşer diye konuşuyoruz ya ben de yarın öbürgün bisiklet almaya niyetliyim. Giant Seek 3 fiyatı 1750 TL, 1500 için pazarlık yapmayı düşünüyordum. 1-2 ay beklersem daha da ucuza alabilir miyim sizce? Gerçi alacağım yerde de ellerinde stok yokmuş adamlara hem istediğim modeli getir diyip hem de üstüne pazarlık yapmak nasıl olacak bilemiyorum. Biraz yüzsüz olmak lazım galiba yoksa gidecek paracıklar. :p

@ÇaNakkaLeRuHu
Ben de bugün bayide katalog fiyatını görünce öğrendim 2417 TL olduğunu.
Madem 1750 TL cepten çıkacak en azından nakit verecek olmanın avantajını kullanayım dedim bir kaç hediye kopardım.

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
ben de triban 500 almak istiyorum ama bu sezon sonu meselesi kafamı karıştırdı decathlon indirim yapar mı?sordum önceden belli olmuyor dedi

@_murdoch_
Çok teşekkür ederim.

Neden 2000 TL altındaki bisikletler içerisinde en çok beğendiğimin bu olduğunu kampanyasız fiyatının 2417 TL olduğunu öğrenince daha iyi anladım. :D

Benim yapmış olduğum pazarlık çamurluk, pompa, eldiveni hediye ettirmek oldu. Onların toplamı 150 TL tutacak olsa bisiklet 1600 TL civarına gelecek.

Bu arada fiyat gerçekten çok iyi, Giant Seek'e sıcak bakabilecek olanlar varsa şimdi tam zamanı diye düşünüyorum çünkü kampanyanın süresi belli değil önümüz kış olsa da bu işleri bilirim 2 gün sonra alayım dersiniz bakarsınız ya dolar uçmuş ya da kampanya bitmiş.

Salcano xc xx s kadro sirkecide bir bisikletçi de 8000 TL diyordu. 2 sene öncesinin ürünü

Sram xx full set
Full karbon kadro hidrolikler dahil kadro içinden geçiyor
Sid xx maşa hidrolik kitleme
Crossmax slr
Continental tubeless lastik
Ritchey carbon gidon furç sele borusu
Prologo sele

(link) 19 litre hacminde bagaj çantası .Yorumlarda herkes çok iyi falan demiş fiyatı yarıya düşmüş.Ben iki tane söyledim.Sadece pembe siyah kalmış ama o kadar da göze batan pembe değil hem resimden görünen o hemde bir kişinin yorumu da o yönde (erkek)

Şu üründen de söyledim boyu küçücük ama büyüyebiliyor (link) küçük hali : https://picshare.decathlon.com/uploads/picshare/medias/600x600/53/b6/7e93b8fce3d48bdd61c288c4aeda17d2dbba.jpg

bu da normal hali https://www.decathlon.com.tr/media/834/8348928/big_5c0fc1b4b2814b87b9705e1f64022a33.jpg

@hauy abi sırt çantasından bend kullanıyorum çok kullanışlı ayrıca aynı fiyata (link)

Bu ürünü tavvise ederim daha fazla şey alıyor zaten hacmide fazla ve alt kısmı diğerine göre bombe olduğu için kask falan da koyulabiliyor ve daha dolmamış oluyor

• Beğen
Tepkiler: hauy
@Guney1907 aynen bu da güzelmiş ,teşekkürler

@Owlknife belli olmaz genelde yeni seri ürün çıkardıklarında mesela triban 300ü bitirip 500ü çıkardıklarındaki gibi indirim dönemleri oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Owlknife
@sspl
Bu yüzden triban 500 almıyorum aslında hazır okul başlamadan binerim ama işte çelik maşalı 11kglik şeye 1300 çok geliyo

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@sspl

Buradan haberdar edelim işte yakalarsanız bu tip ürünleri. Ben gördüklerimi paylaşmaya başladım. Birilerinin işine yarar belki...

• Beğen
Tepkiler: sspl
Geri