Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

606E5F7F-46CC-404A-9EEB-07E9F1B43C5B.jpeg A429D67A-1648-4133-85DB-4B0250976726.jpeg Migrosa yeni xiaomi telefonları gelmiş mi 8 in fiyatı fena durmuyor.

Scudo
11 ağustosta açılan Emaar mediamarkt ta Kingston HyperX Cloud2 KHX-HSCP-RD Oyuncu Kulaklığı 399TL. piyasa da en yakın fiyat 569TL şuan. Oyun oynamayı seven ve kulaklık ihtiyacı olan arkadaşlar için iyi bir fırsat olabilir.

Bayram şekeri :)
679c4424ca9a23b78e9566228ea4f75a.jpg

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

(link)

54,99 TL yerine 39,99 TL... Kışın bisiklet sürenler için kullanışlı olabilir. Deneyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: dodulan
Gursel Akay bisiklet 'te su an , Continental GP 4000 SII 23mm , pesin odeme 245.-TL/adet olarak satista, ben bugun 14:00 'de aldim yedek icin ve son 4 adet kalmis , bilginiz olsun.,

Not: Internet sitesi yenilecekmis kura gore bu hafta icinde .

(link)

• Beğen
Tepkiler: BugAdam
bu aralar bisiklet almak isteyenler n11 den erdoganlar bisiklet mağazasına baksınlar,sepete eklenince iyi bir indirim yapıyor (indirim ne kadar iyi bilmiyorum)
belki birilerinin işine yarar

• Beğen
Tepkiler: Son Selim
Aliexpress indirimleri başladı.
Bu forma 148 liradan 116 liraya düştü.
(link)
Yine bu firmaya ait formalarda indirimler mevcut.
Bu şapkada 30 liradan 16 lira civarına düştü.
(link)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Aliexpressten Çadır, mat vs alacaklar kaçırmasın naturehike ürünlerinde baya indirim var.
Cloud up 2 146 dolardan 113 dolara düşmüş. (link)
Şişme 10cm yükseklikteki mat 98 dolardan 82 dolara düşmüş. (link)
Mobil app üzerinden alırsanız 3-4 dolar daha uyguna geliyor.

mav.png
(link)
Fiyat güzel arkadaşlar, kendi taytımdan memnun olmasam ben bile düşünürdüm :) Sadece M beden stok var

---------------------------------------------------------------------------------------------------

***Hatırlatma***
  • "Aa bu çadır çok güzel görünüyor"
  • "Aa ben de aldım"
  • "Hmmm sanki biraz pahalı"

Gibi yorumlar yazmayınız, 2 yorum silindi. Başlığı 800 üye takip ediyor ve yazılan her yorum bu 800 üyeye mail olarak gidiyor. Bu yüzden bu üyelerimizi şahsi yorum ve sorularınızla meşgul etmeyiniz.

Eğer paylaşılan bir fırsatla ilgili yanlış bir bilgi verildiğini düşünüyorsanız, veya herhangi bir problem gördüyseniz lütfen paylaşımı yapan kişiye özel mesaj atarak durumu anlatınız, eğer kendisi lüzum görürse gönderisini düzenleyecek veya tamamen kaldıracaktır.

Lütfen konu altında alıntılama yapmayınız, soru sormayınız :harika:

Gearbest bazı kullanıcılara %60 indirim kodu yollamış. Hesabı olan baksın.

Ünlü Ayakkabı Firması Hotiç de %50+sepette %30 indirim var şirket iflas kararı açıklamış nakit sıkıntısından dolayı ihtiyacı olanlar bakabilir bütün ürünlerde indirim var

(link)

@cekalp
Arkadaşlar uyarımı yapayım, indirim falan yok. Hotiç'in her zaman yaptığı satış böyle. Başta 900 lira yazıp, üstünü çizip 90 lira yazıyor, şirket açıldığından beri durum böyle. Ayakkabıları çok kalitesiz, parasını hak eden ürünleri yok. Haberiniz olsun.

Lütfen cevap olarak bir şey yazmayın, yazacaksanız da özelden yazın. Kirlenmesin konu. Uyarı yaptım sadece.

Sora tekstil bazı formaları 50 liraya düşürmüş. Tasarımlarını beğenebilsem alacağım ama yok :/

Bu arada adventure serisini yeni yüklediler sanırım, az önce yoktu. İlk defa bir forma tasarımlarını beğendim fakat fiyat yüksek :D

(link)

Erdoğanlar Bisiklet'te tüm ürünlerde sepette %23 indirim var.

Kod girmeniz gerekiyor

Nakit de %23, kredi kartında %15

• Beğen
Tepkiler: sLck
Konu altında
“Bende indirim düşmedi, niye acaba?”
“Kod girmeniz gerekiyor”
“Ah tamam o zaman şimdi kod girdim oldu”
Gibi karşılıklı yazışmalar yapmayınız.
Konunun görüntülenme sayısı 400.000’in üzerinde ve bu üyelerin çoğuna mail olarak bildirim gidiyor.

Sadece fırsat paylaşımı yapınız. Paylaşılan bir kampanya hakkındaki problemi, eksikliği, yanlışlığı veya aklınızdaki bir soruyu lütfen kendisine özel mesaj yolu ile sorunuz. Kendisi, eğer hatalı, eksik veya yanlış bir bilgi yazmışsa paylaşımını düzenleyecektir.

Bir fırsatı paylaşırken de, lütfen tüm detaylarıyla paylaşmaya çalışınız, soruya mahal vermeyecek şekilde paylaşımda bulununuz. Örneğin kampanya için kod gerekiyorsa, “kod gerekiyor” açıklaması yapınız.
Özen gösterdiğiniz için teşekkürler :harika:

Geri