150,00 TL'yi tamamlamak için beklettiğim bir çorap vardı.
Beklemeye gerek kalmadı. ?
Mesajı gönderdikten sonra siteye girdim,. Takip ettiğim bir kaç ürün vardı, bazılarında fiyatı 5-6 TL artırmış. Yani alacağımız ürünün fiyatını karşılaştırmakta fayda var yine.
Ama benim çorap artmamış...
Marmara forum decathlonda yapılan indirim gibi ankara natovega alışveriş merkezinde bulunan decatlon mağazasındada ayakkabılarda indirim vardı arkadaşlar.
Bursa Korupark Decathlon şubesinde birçok üründe indirime rastladım dün, seri sonu indirimlerini takip etmekte fayda var.Mesela bu zincir yağında güzel bir indirim yapmışlar, önümüzde ki kış sezonu için ihtiyacı olanlar varsa.Yalnız dikkatimi çeken şey bu ürün normalde 30-35 arası fiyata sahipken, düşürülen fiyatı bu kadar yüksek göstermeleri pazarlama stratejisi her hal.
Bisiklet vb.göndermek isteyenler için iyi fırsat bence
Ek ücret yok! Şubeye gelmek yok! Siz de paketinizi adresinizden aldırmak için #UPSBaharİndirimi hashtag'i ile bize WhatsApp'tan yazın, 25 KG'ye kadar bireysel paketinizi Türkiye'nin her yerine 18 TL'ye gönderin! wa.me/905305249333
İskenderun Primemall Decathlon da Triban100, Large kadro, flat bar yol bisikleti 1499'dan 999'a düşmüş. Sanırım sadece 1 tane var, 2-3 haftadır duruyor.