Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

Prime Üyeleri için günün fırsatı: BTOSEP Çarpışma önleyici aydınlatma, dron, flaş, gece uçuşu, uçuş, uçuş, uçuş, uçuş, uçuş, uçuş, çok amaçlı, RC araba motosiklet el feneri, dış mekan bisiklet sporu, uyarı lambası, 7 renk (link)

Scudo
Yale bisiklet kilidi sıklıkla olduğu gibi Amazon Prime'a özel fırsatlarda: (link)
Bu gece yarısına kadar, 498.50 yerine 360.99 TL
image.png

Garmin.com da Holiday Sale var. Amerikada es dost varsa getirecek fenix 6 serisi, 1040 haric edge serisi, varia515, vicoactive 4 serisi cok ciddi indirimde.

Ekoi de bütün ürünlerde %50 indirim, bugüne özel 79 euro üzeri alımlarda ekstradan 10 euroda indirim veriyor

(link)
Garmin.com da Holiday Sale var. Amerikada es dost varsa getirecek fenix 6 serisi, 1040 haric edge serisi, varia515, vicoactive 4 serisi cok ciddi indirimde.
Şimdi sizin mesajınızı görünce baktımda garmin ürünlere indirim diye yazdığı fiyatları zaten diğer bütün spor mağazaları indirimsiz olarak aynı fiyatta aylardan beri satıyor. Mesela 1030 plus fiyatına başka siteler 1040 satıyor. Yani direk garminin kendi sitesinden almak hiç mantıklı değil zira daha ucuza satan siteler var.

Screenshot_20221118_081807_Chrome.jpgScreenshot_20221118_081747_Chrome.jpg

Son düzenleme:
(link)
Erdoğanlar bisiklette gr14 17685 TL g0'a bile 17490 istenirken bana f/p geldi hatta bisiklet almayı düşünen bir arkadaşa da attım bütçemi biraz üstünde ama düşüneyim dedi
Not: Sepette "Peugeot" indirim koduyla 17.6k oluyor bisikletin fiyatı ve galiba şuan stokta 9 tane var gözüküyor
Linkin sonuna nedense otomatik olarak ; ekliyor onu silerseniz 404 sayfası açılmıyor

Garminle ilgili son mesajım silinmiş admin tarafından sebebini bilmediğim bir şekilde ama indirimin Amerika sayfasında olduğunu hatırlatmak istedim. Norveç sayfasında 520 dolara tekabül ediyor ama Amerikada 400 dolar. O nedenle Amerikadan gelecek birileri varsa güzel fiyat dedim. 695496C4-948A-4E5A-A03B-132BC91F293B.png

(link)
Merhaba arkadaşlar.. Yeni sponsorumuzdan bizlere yönelik bir kampanya:
400 lira sepet tutarında %25 indirim.
Sadece bisikletforum üyelerine🙂...
Kampanya kodu: bisikletforum .

Wiggle yıl sonuna kadar tüm stoğu eritecek belli oldu. Ülke içinde ikinci elini bu fiyata bulamayacağınız maşalar sıfırda 50 USD 'ye satılıyor. 2. ürün alınıp kargo ücretsiz de yapılabilir yada ekstra ile sepeti tamamlayabilirsiniz. Bence 50 dolara satılan bir maşa fırsattır.
(link)

Bugün de Decathlon'da kargo ücreti yok.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Geri