Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fırsat Reyonu

Scudo
HepsiBurada'da bisikletler %10 indirimde: (link)

Dün bu modelin fiyatını gördüğüden biliyorum, bindirimli indirim değil:
1732522573838.jpeg

Örneğin sık önerdiğim süspansiyonlu ve düz Legarda X20'ler bu civara geliyor:
1732522756868.png
1732522778687.png

Meşhur Bianchi F010-D böyle:
1732523090639.png

Epey yol/gravel modeli de var: (link)

Çok önemli ürünler göremedim ama belki işe yarar bir şeyler bulan olur:
(link)
1732711646556.png

Ey Fırsat Reyonu müdavimleri
Fırsat Reyonu postu geldiğinde kokusunu alıp sırf bunun için bu foruma gelen arkadaşlar

Kedi Hamlet fırsatı size söylüyor.
Arabanız varsa yeni yıla girmeden aracınızın muayenesini yaptırmayı unutmayın. Zira yeni yılda Deli Dumrul muayenesi 1821 teladan 2621 telaya çıkacakmış.
Velev ki aracınızın muayenesi ocak, şubat, martta bile olsa şimdiden yaptırın derim.
2116147_810x458.jpg

Bisiklet forumda araba fırsatı sunmak da bizim ülkeye has ironik durum olsa gerek.

Ey Fırsat Reyonu müdavimleri
Fırsat Reyonu postu geldiğinde kokusunu alıp sırf bunun için bu foruma gelen arkadaşlar

Kedi Hamlet fırsatı size söylüyor.
Arabanız varsa yeni yıla girmeden aracınızın muayenesini yaptırmayı unutmayın. Zira yeni yılda Deli Dumrul muayenesi 1821 teladan 2621 telaya çıkacakmış.
Velev ki aracınızın muayenesi ocak, şubat, martta bile olsa şimdiden yaptırın derim.
323714 dosyayı görüntüle

Bisiklet forumda araba fırsatı sunmak da bizim ülkeye has ironik durum olsa gerek.
1733822508255.png@hamlet2006 erkek Haşortman altı 350 TL 12 aralıkta kaçırma . Öyle fırsata al böyle fırsat o zaman.

Daha önce yazıldıysa kusura bakmayın. Decathlon member programı diye bir spor destek projesi başlatmış. Strava, Decathlon Coach, garmin vb birkaç programdan çektiği verilerinizle haftada 1 saat spor yaparsanız 500 puan veriyor. ayrıca yaptığınız alışverişlere ve yorumlara da puan veriyor. belli bir puana ulaşınca da indirim kuponu olarak kullanabiliyorsunuz. Ben işe zaten bisikletle gittiğim için en yüksek indirim kodunu rahatça aldım ve bugün kullandım.

(link)

Konuyu takip edenleri düşünerek: Lütfen fırsat olarak öne çıkan mal ve hizmetleri paylaşalım.
Yapılan yorumlar silinmeye devam edecektir...

(link)

Pek çok üründe indirim var bir göz gezdirebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Geri