Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fitness bike kadroları nerede bulunur?

byhsyn34

Aktif Üye
Tepki
78
İsim
Hüseyin I
Bisiklet
Salcano
Merhabalar fitness bike kadro satan yerlere bakıyorum fakat pek bir şey bulamadım. Yol bisikleti kadroları var fakat onların cogunda bagaj deliği yok. Nereden bulurum ben bu kadrolardan bilgisi olan?

Scudo
2.el Şehir-Tur bisikleti bölümünde satan bir arkadaş var.Fx 7.1 kadro.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Merida Speeder 300'e bakin derim

(link)

Cube sl road sl kadrosu, bir gün fitness bisiklete geçersem ilk tercihim olacak bisiklet.

Bunlara baktım fakat disk frenli, 1-2 v frenli olan var onlarda da beden yok, doğru beden bulmak zor 46cm almak istemiyorum 1.74 boya :(

Fitness türü bisiklet üvey evlat biraz. Ayrıca tur, yol, dağ-cross dışında tek kadro bulmak çok zor. çünkü ekstrem noktalar bunlar. Diğerleri ara birim gibi. Fitness bisiklete full set alacağına, yol bisikletine geçeyim dersin ya da derler.

Yol bisikletlerinde de bagaj delikli kadro yok büyük ihtimalle bu sıkıntıyı yaşıyorsun. Isin zor kolay gelsin. Trek kadroda 2.eldeki biraz fazla kullanılmıs ve fazla fiyat biçilmiş gibi geldi. Tabi seçim sizin kimsenin işine mani olmak istemem

Fitness bike yerine "Endurance" geometriye sahip yol bisikletine gecmenizi siddetle tavsiye ederim

Fitnes bisiklet kadrosu satın alacağına fitnes bisikletin kendisini satın al. Burada yol bisikleti lobiciliği yapan zevata kulak asma. Yabancı sitelere bir bak şehiriçinin hangi bisikletle özdeşleştiğini bul. Ben şahsen şehiriçinde yol bisikleti ile okula, işe alışverişe gideni şimdiye kadar görmedim. Aynı Ferrariyi ticari araç olarak kullanamayacağın gibi. Evet yol bisikleti iyidir güzeldir ama o yolda yürümenin imkansız olduğu ayakkabıları giyip skinny taytları çektikten sonra....

• Beğen
Tepkiler: Erhan35
Geri