Merhabalar fitness bike kadro satan yerlere bakıyorum fakat pek bir şey bulamadım. Yol bisikleti kadroları var fakat onların cogunda bagaj deliği yok. Nereden bulurum ben bu kadrolardan bilgisi olan?
Fitness türü bisiklet üvey evlat biraz. Ayrıca tur, yol, dağ-cross dışında tek kadro bulmak çok zor. çünkü ekstrem noktalar bunlar. Diğerleri ara birim gibi. Fitness bisiklete full set alacağına, yol bisikletine geçeyim dersin ya da derler.
Yol bisikletlerinde de bagaj delikli kadro yok büyük ihtimalle bu sıkıntıyı yaşıyorsun. Isin zor kolay gelsin. Trek kadroda 2.eldeki biraz fazla kullanılmıs ve fazla fiyat biçilmiş gibi geldi. Tabi seçim sizin kimsenin işine mani olmak istemem
Fitnes bisiklet kadrosu satın alacağına fitnes bisikletin kendisini satın al. Burada yol bisikleti lobiciliği yapan zevata kulak asma. Yabancı sitelere bir bak şehiriçinin hangi bisikletle özdeşleştiğini bul. Ben şahsen şehiriçinde yol bisikleti ile okula, işe alışverişe gideni şimdiye kadar görmedim. Aynı Ferrariyi ticari araç olarak kullanamayacağın gibi. Evet yol bisikleti iyidir güzeldir ama o yolda yürümenin imkansız olduğu ayakkabıları giyip skinny taytları çektikten sonra....