Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fitness Bike Önerisi

carro.jpg

Bisiklet Eskişehir'de şu an düşünürsen uygun bir şeyler yaparız. :)

Dosyalar

• carraro 1.jpg
    carraro 1.jpg
    136,6 KB · Okunma: 18
Scudo
Sana tabiki kendi kullandığım
specialized sirrus elite i öneririm veya
Giant Rapid serisi ve Orbea carpe serisi seçeneklerin arasında olsun

• Beğen
Tepkiler: BarisDemir
Cube sl road,
Merida t serisi
Sirruis
Treklerde güzel

• Beğen
@r.ezk
Tesekkur ederim. Sanirim sl road agir basiyor

Lapierre Urban serisi, Merida T serisi ve Giant Rapid serisi...

• Beğen
giant escape air var tam bir f/p canavarı eğer SSE alamasaydım onu alırdım.

9,3 kg yanlız dişli oranları alışılmışın dışında..

• Beğen
@İbrahim A.
Alisilmisin disinda derken :)

benim bisikletlerim hep 36-48 aynakol oldu bu 34-46, belki de alışılmıştır :D

• Beğen
@İbrahim A.
Hocam bu aynakol oranlari buyudukce mi daha hizli oluyor bisiklet :) kac oranlar var mesela

• Beğen
Tepkiler: Burçin Çoban
@BarisDemir

daha güçlüysen daha hızlı oluyor diyelim. (link)

Gectigimiz hafta merida speeder 200'e baktim. Gercekten cok guzel. Benim tercihim agirlikla specialized olmak kaydiyla merida da olabilir.

• Beğen
@Kuzey Ege
Specialized guzel ancak dusuk donanimi asiri yuksek fiyaya satiyorlar.

Fitnes bisiklet için bir manifesto denemesi

Müsadenizle sevgili bisiklet sever dostlarım konuya biraz ukalalık yaparak giriş yapmak istiyorum. Öncelikle fiitnes nedir ne değildir. Sınırlarını iyi çizmek lazım. Yoksa önümüze mtb den yola kadar uzanan bir model enflasyonu çıkarki buda işimizi daha en başta zorlaştırır. Ben deniz fakirin hasbelkader (bak işte şu yaptığıma, bak tam bir şarlatanlık. Mütevazi ayaklarına zirve yapmış bir alter ego patlamay-i debdebesi ama piyasa böyle istiyor ben ne yapiyim kardeşim) bu konu hakkında zamanın behrinde biraz kalem oynatmışlığım vardır.

• Beğen
@BarisDemir Merida speeder serilerine bakmadan karar verme derim.200 serisi 3 lü ayna kol ,daha üst olan serileri 2 li aynakol.Bagaj bağlama aparat delikleri mevcut olduğundan ileride tur yapmak istediğinde de lastik değişimine giderek sorun olabilecek durumu bertaraf edersin.Kaliteli bir kadro ve emsallerine göre üst donanıma ve ömür boyu kadro garantisine sahipler.Scultura 905 ve 2012 speeder T3 kullandığım için nacizane tavsiyem bu marka ve model olur.

• Beğen
SEvgili Barış DEmir,

Kısacası sorduğun aynakol oranlarındaki sayılar büyüüüüüüdükçe hız da artar ama tabii bu sayıları çevirecek kas güücün veya kondisyonun yeterliyse.. ,yıllarca 46-52 turing kullandım ama yokuşların dozu ,eğimi ve süresi uzadıkça inan bana 26-36-48 gibi aynakol ları aramaya başlarsın ,çünkü tükenmenin sınırını zorlar...
Halen 30-39-50 krankk set li bir ürün kullanıyorum ve +55 yaşıma göre son derece keyf veriyor..

@navigraph55
Merhaba abi, benim aradigim bisikletler arasinda genelde 28 38 48 oranlar var onlar da bana bayagi yetwrli gelecegi kanisindayim. Su anki bisikletim bisikletim yoruyor gercekten bir yerden sonra.

• Beğen
Tepkiler: navigraph55
Geri