Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fitness bisiklet için bir manifesto denemesi

Scudo
İlginiz için çok teşekkür ederim sayın Cihan.verdiğiniz linkteki ürünü sipariş edeceğim.
Saygılar..

• Beğen
Tepkiler: Aybek Cihan
@Kuzbass Ön vites ayarında sorun çıkarsa ön vites arttırıcı değişimi de gerekebilir. Ön dişlilerin çapı küçüldüğünden aynakol dişli değişiminde artıcı tam uymayabiliyor. Belki uyar ama uymaya da bilir. Bilginiz olsun.

@Anonim öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.Bilgimin olmadığı bir konu malum.Ama bisikletin fabrika çıkışı ön aktarıcısı (Shimano m191)kırık olduğui çin Acera sınıfı ön aktarıcı ile değiştirildi.Eğer sorun olursa ,bu platformdan sizler gibi yardımsever kişilerden yardım rica ederim.Saygılar.
@Kuzbass Ön vites ayarında sorun çıkarsa ön vites arttırıcı değişimi de gerekebilir. Ön dişlilerin çapı küçüldüğünden aynakol dişli değişiminde artıcı tam uymayabiliyor. Belki uyar ama uymaya da bilir. Bilginiz olsun.
Yabancı sitelerde bu tür aynakol değişimlerinde ön aktarıcıda sorun çıktığını okudum.Yaşadığım bölgede iyi bir bisiklet ustası olmamasından dolayı bu değişiklikten üzülerek vaz geçtim.İyi niyetle yardım etmeye çalışan herkese teşekkürler.Saygılar.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Merhabalar..Öncelikle daha önce soruma cevap yazan arkadaşlara teşekkürler.Bu konudason bir soru sormak istiyorum. Shimano dökümanına göre ,Ön aktarıcım olan Fd m-360; şu an bisikletimin üzerinde olan Fc m-361 48/38/28 aynakolu 42/32/22 serisi ile değiştirmem halinde destekliyor gözüküyor.Bu konuda deneyimim olmadığı için,bilgi sahibi arkadaşlardan yadım rica ediyorum.Saygılar..

Dosyalar

• 2020-02-13-18-45-48.jpg
    2020-02-13-18-45-48.jpg
    79,5 KB · Okunma: 11
@Kuzbass
Şu makaleleri inceleyin:
(link)
(link)

Sizin aynakol square taper denen sistem. Self extracting olan. Linklerdeki Videolardaki gibi değiştirebilirsiniz.
İki özel alete mutlaka ihtiyacınız olacak. Aynakol vida sökme lokması (aslında basit lokma ama ince duvarlı olması lazım, normal lokmalar girmeyebiliyor) bir de aynakol çıkartma aleti (bir çeşit çektirme 50-100 liralık)Tork anahtarı falan kullanılması da iyi olur

bu aletleri alamıyorsanız, bisikletçiye götürün, aletlerin yarı fiyatına halleder.

Ben hala bu değişime eğer yokuşlarda çok aşırı zorlanmıyorsanız gerek olmadığını, mevcut sisteminizin yokuşlar için oldukça yeterli olduğunu düşünüyorum.

@Anonim Değerli bilgi ve emeğinize teşekkürler..Uyarınızı dikkate alacağım.Saygılar.

Geri