A Ali Caydas Üye Kayıt 26 Haziran 2012 Mesaj 13 Tepki 15 Şehir Uşak Bisiklet Cannondale 23 Mayıs 2013 #1 merhaba, ben 14 t cog ve fixed gear için göbek alacağım türkiyede sanırsam satışı yok nereden alabilirim bu parçaları
merhaba, ben 14 t cog ve fixed gear için göbek alacağım türkiyede sanırsam satışı yok nereden alabilirim bu parçaları
Mansur KHASSANOV Daimi Üye Kayıt 11 Haziran 2010 Mesaj 260 Tepki 111 Şehir Ankara, keçiören 25 Mayıs 2013 #2 evansa baktınız mı? (link) ve (link), (link) Dura-Ace var isterseniz. CRC'de stokta fazla birşey yok, ama var. (link) - çok pahalı. (link) - buraya laf yetmez zaten
evansa baktınız mı? (link) ve (link), (link) Dura-Ace var isterseniz. CRC'de stokta fazla birşey yok, ama var. (link) - çok pahalı. (link) - buraya laf yetmez zaten
Cengiz Parlakgül Forum Bağımlısı Kayıt 3 Nisan 2008 Mesaj 1.120 Tepki 741 Şehir istanbul İsim cengiz parlakgül 25 Mayıs 2013 #3 njs export bayaa sağlam da pedalbisiklette var hub ama diğer herşey gibi kazık bir bak istersen dostum öte yandan bende var velosolo disk cog xt göbek öntekerde bontrager 20 telli istersen özelden görüşelim
njs export bayaa sağlam da pedalbisiklette var hub ama diğer herşey gibi kazık bir bak istersen dostum öte yandan bende var velosolo disk cog xt göbek öntekerde bontrager 20 telli istersen özelden görüşelim
G GokhanAK Daimi Üye Kayıt 13 Şubat 2007 Mesaj 309 Tepki 289 Şehir Ankara Bisiklet Peugeot 7 Haziran 2013 #4 hala arıyor musun ? Çok geç gördüm... 3 tane fix toplayacak malzeme var elimde. İlgilenirsen yardımcı olurum. gokhan.ak@gmail.com adresinden ulaşmak daha hızlı olur.
hala arıyor musun ? Çok geç gördüm... 3 tane fix toplayacak malzeme var elimde. İlgilenirsen yardımcı olurum. gokhan.ak@gmail.com adresinden ulaşmak daha hızlı olur.
Doğukan Aksu instagram/no85atelier Kayıt 2 Ağustos 2009 Mesaj 2.144 Tepki 4.123 Şehir Ankara / Çankaya Bisiklet Diğer 22 Haziran 2013 #5 @GokhanAK Merhabalar, bu malzemeler tam olarak nelerdir? Detayları buradan paylaşsanız da ihtiyacı olan herkes yararlanabilse. Tepkiler: Junkiea
@GokhanAK Merhabalar, bu malzemeler tam olarak nelerdir? Detayları buradan paylaşsanız da ihtiyacı olan herkes yararlanabilse.