Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fixed Gear Videolar

@Sertaç Kasaplar

Windows7 kullanıyorum. Firefox ile de chrome ile de denememe rağmen sayfa malesef açılmadı:(

Scudo
Bağlantı sıkınıtısı yaşayan arkadaşlar, erişim sorunu şu şekilde çözülmüştür:
Web sayfamıza hiç uğramadan direkt web tv ekranına aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz. :in:
Olmaz ama :p , olur da bir sıkıntı yaşarsanız sayfayı yenilemeniz yeterlidir...
Keyifli seyirler... :cool:

(link)

[video=youtube_share;NW6mrM0Heeg]http://youtu.be/NW6mrM0Heeg[/video]

bir kaç tane manyak
player.vimeo.com/video/91741372
player.vimeo.com/video/94699118

Line of Sight vidyosu tam da nasıl sürülmemesi gerekri'e örnek olmuş.Bu nedir birader sonra bisikletçiler kötü.

Merhaba;

Hayalimdeki fixed gear için böyle bir kadroyu nasıl bulurum.Ya da bu kadro set hangi marka modellerde mevcut ?

Adsıxxz.jpg

Ablalar muhteşem. Bu arada fixed gear denen şeyin benim çocukluğumdaki "kontra pedal" olduğunu fark ettim. Aradan onca sene geçince şaşırıyor insan. Bu bisikletlerle bu ablalar baya frensiz mrensiz şehir içinde trafiğe çıkıyolar, tehlikeli yahu. Yokuşları nasıl çıkıyolar anlamak mümkün değil.

• Beğen
Tepkiler: AhmetArslan
@Trekkie
Fixed gear ile kontra pedal ayni sey degil.
Fixedde arka disli sabittir. Pedali geri cevirirseniz tekerlek de geri doner. Kontra pedal bir fren alternatifidir, fixed gear ise bir yasam tarzi.

@umito biraz masraflı olacaktır ama gözüne çok zor gibi gözükmesin kadroyu aynı renklerde ya da farklı renklerde boyadıktan sonra kurumasını beklemeden parmaklarınla ufak dokunuşlarla bu deseni verebilirsin

Geri