Scudo Sports

Fixie için parça satan bisikletçiler

Datça'da rüzgarla yola saçılan dikenlerden bıktım. Şeytan diyor al şu lastiklerden, sonra cımbızla diken ayıklamayı, yamayı, pompayı unut... (Tanesi 1250 tl :aglyrmngaa:).

Mantıklı,baktımda sanırım konfor olarak 99psi lastikle aynı sertlikten bahsediyor,hız kazanımı veya yuvarlanma direnci açısında mutlaka bir dezavantajı olacaktır ama patlaktan gına gelen tercih edebilir :ckkmk: ,7bin km garanti götürür diyor oh mis,fixieyede yakışır şöyle fosforik renkli bir çift.
(link)

Scudo
@seko35.50 Tasarımı yapanın kafası pek çalışmadığından yuvarlanma direnci yüksek maalesef. Şundan dolayı. Lastik şambrelli jant için yapılmış. Jant yanağından atlayabilmesi gerektiği için jantın oluğuna basmıyor, arada boşluk olunca bu da havası sönük lastik gibi bir his veriyor. Böyle bişey yapacaksan tubular jant için yapacaksın, o zaman lastik sıkı sıkı sarar jantı, enerji kaybı da yaşatmaz o zaman.

Linkteki fiyatı görünce bi heyecanlandım ilk, ama baktım ki 28mm miş. 28mm'in hem yüzeyi pütürlü oluyor, hem de yumuşak oluyor 23mm'e kıyasla. Bana kaymak yüzey 23mm lazım. Anca o iş görür.

@seko35.50 Tasarımı yapanın kafası pek çalışmadığından yuvarlanma direnci yüksek maalesef. Şundan dolayı. Lastik şambrelli jant için yapılmış. Jant yanağından atlayabilmesi gerektiği için jantın oluğuna basmıyor, arada boşluk olunca bu da havası sönük lastik gibi bir his veriyor. Böyle bişey yapacaksan tubular jant için yapacaksın, o zaman lastik sıkı sıkı sarar jantı, enerji kaybı da yaşatmaz o zaman.

Linkteki fiyatı görünce bi heyecanlandım ilk, ama baktım ki 28mm miş. 28mm'in hem yüzeyi pütürlü oluyor, hem de yumuşak oluyor 23mm'e kıyasla. Bana kaymak yüzey 23mm lazım. Anca o iş görür.

Ürünün bir benzerini kullandım. Aliexpresste 23mm olanları da var. Sorun şu ki skid yaptıkça eriyor lastik ve aşağı yukarı zıplama yapıyor. Ama "deve dikeni" denen illetyus için kesinlikle birebir.

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
@Ali Kılıç 35.5 Seçim öncesi ne alsak kar mantığıyla aliexpress'ten sipariş verdim 1 hafta önce. 4 tanesi vergiyle beraber 70 dolara geldi. Dikenli yerlerde biçilmiş kaftan olduğundan pati yapmam bunlarla. Pati için en güzeli bisikletçilerden hurda dış lastik almak. Sonra yak babam yak :cool:

(link)

@Ali Kılıç 35.5 Seçim öncesi ne alsak kar mantığıyla aliexpress'ten sipariş verdim 1 hafta önce. 4 tanesi vergiyle beraber 70 dolara geldi. Dikenli yerlerde biçilmiş kaftan olduğundan pati yapmam bunlarla. Pati için en güzeli bisikletçilerden hurda dış lastik almak. Sonra yak babam yak :cool:

(link)
oooo yeeee :cool: hunharca cam şişelerin bile üzerindende geçersin :huhuu:

Bu işi hakkıyla yapan tüm bisikletçilerin satması gereken parçalar.

Bugün bizim burada bir bisikletçiye fixie göbek sordum.

"He sen onu süremezsin ki pedalı çevirmezsen bacağına çarpar o"

Cevabını alıp 10 saniye konuşmadan bakıştık 😀 Cem Yılmaz'a gerek yok gerçekten. Yerli ve milli bisikletçilerimiz yeter.

Bu işi hakkıyla yapan tüm bisikletçilerin satması gereken parçalar.

Bugün bizim burada bir bisikletçiye fixie göbek sordum.

"He sen onu süremezsin ki pedalı çevirmezsen bacağına çarpar o"

Cevabını alıp 10 saniye konuşmadan bakıştık 😀 Cem Yılmaz'a gerek yok gerçekten. Yerli ve milli bisikletçilerimiz yeter.
Türkiyede fixie kullanılmasını istemeyen iç ve dış güçler var sanırım.

Fixie kiralayan yerler olsaydı,en azından İstanbulda,en azından bir tane.Belki birinin aradığı iş fırsatı olurdu belki fixie daha çoğalırdı belki fixie daha sevilirdi belki fixie daha bulunurdu belki fixie daha konuşulur,unutulmazdı.

@bislet Ben bi düşüneyim bu işi :kahve:

Geri